-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kunigiškių atostogų namuose įsikūrę naujakuriai kartu su įžymybėmis šėlo piknike

Žinomi pramogų pasaulio atstovai su malonumu dalyvauja išskirtiniuose renginiuose. Naujame atostogų laisve kvepiančiame namų komplekse Palangoje, Kunigiškėse „Mano jūra“ jie kartu su projekto naujakuriais mėgavosi net trimis skirtingais patiekalais, paruoštais čia pat įkurtoje filmavimo aikštelėje.
Piknikas „Mano jūra“ atostogų projekte Kunigiškėse
Piknikas „Mano jūra“ atostogų projekte Kunigiškėse / tomasfoto.lt nuotr.

Kulinarinių ekspedicijų po Lietuvą laida „Maisto kelias“ su vedėjų trijule – Ilona Juciūte-Čibirkiene, Gidonu Šapiro-Bilu ir Dilanu Dampella Gamage leisis į septintąją šios vasaros kelionę, kurioje laukia išskirtinis ir specialus vasaros maršrutas – kelionė į vasaros sostinę į Palangą ir jos kulinarines vieteles.

Viena tokių – Kunigiškėse, kur vos keli kilometrais nuo miesto centro įkurtas naujas atostogų namų kompleksas „Mano jūra“. Kulinarinių kelionių ekspertai negalėjo praleisti šios vietelės, mat čia kulinarijos mėgėjų laukia neeilinės erdvės maisto gamybai – čia galima rasti nuo picų pečiaus iki įvairiausio tipo kepsninių.

tomasfoto.lt nuotr./Piknikas „Mano jūra“ atostogų projekte Kunigiškėse
tomasfoto.lt nuotr./Piknikas „Mano jūra“ atostogų projekte Kunigiškėse

Atvykus į kompleksą, laidos vedėjus pasitiko projekto pardavimų vadovas Edvardas Milukas, pakvietęs juos pasivaikščioti ir susipažinti su šiuo kvartalu bei jo privalumais.

„Čia, „Mano jūroje“, kur girdisi jūros ošimas, įsikūrę jau daugiau nei 50 šeimų. Visa bendruomenė gali naudotis visomis čia esančiomis erdvėmis. Tai daugiau nei tik keturios namo sienos, tai emocija, kurią jaučia mūsų gyventojai. Sukūrėme tokį gerbūvį, kuriuo išties didžiuojamės“, – pasakojo Edvardas.

Siekdami įsilieti į bendruomenę, Ilona, Bilas ir Dilanas „Mano jūra“ naujakuriams surengė neeilinį pikniką, kurio nepraleido ir žinomi pramogų pasaulio atstovai. Renginyje buvo galima išvysti atlikėją Eleną Puidokaitę-Atlantą su vyru, „Mano jūroje“ atostogų būstą turinčią grupės „69 danguje“ narę Ingridą Martinkėnaitę su šeima, sunkiaatletį Ramūną Vyšniauską su vaikais, laidų prodiuserę Vaidą Skaisgirę, verslininkę, „The Meat Point“ įkūrėją Sandrą Svirčinskaitę bei daugelį kitų.

tomasfoto.lt nuotr./Piknikas „Mano jūra“ atostogų projekte Kunigiškėse
tomasfoto.lt nuotr./Piknikas „Mano jūra“ atostogų projekte Kunigiškėse

Grilio zonoje pikniko dalyviai buvo lepinami net trimis gardžiais čia pat ruoštais patiekalais: Dilanas kartu su Edvardu kepė gardžias picas malkinėje krosnyje, Bilas ėmėsi plovo gamybos, o Ilona nustebino saldžiomis bandelėmis su avietėmis, pagardintomis vaniliniu padažu.

Kuomet antrajame ekspedicijų po Lietuvą sezone keliautojai lankėsi to paties statytojo kurtuose „Malūnų vilų“ apartamentuose, šis „Mano jūra“ projektas buvo dar tik brėžiniuose. Na, o per metus čia išdygo užsienio kurortus primenantys butai ir kotedžai. Vidiniame kvartalo kieme įsikūrusi jauki poilsio erdvė su išpuoselėta aplinka, tvenkiniu, šildomu lauko baseinu bei pramogomis subūrė visus čia įsikūrusius poilsiautojus, o linksmybės tęsėsi iki sutemų.

„Mano jūra“ sulaukė didžiulio susidomėjimo, šiandien čia jau beveik nebeturime laisvų būstų, tačiau vis girdime, kaip žmonės norėtų atostogų namų tokio tipo projekte, todėl turime rimtų ketinimų vėl kibti į statybos darbus ir statyti kvartalą „Mano jūra 2“, – ateities planais dalinosi Edvardas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius