-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvepalų pristatyme apsilankė retai viešumoje matoma aktorė Edita Užaitė su dukra

Penktadienio vakarą kvepalų ekspertė, ženklo „Gamila Beauty Perfums“ įkūrėja Živilė Burdaitė pristatė jau antrąjį kurtą kvapą, skirtą tiek vyrams, tiek moterims. Kvapuose paskendusio renginio nepraleido žinomi veidai, kurių laukė ypatinga staigmena – po pertraukos į viešumą grįžusios garsios šalies primabalerinos Olgos Konošenko šokis.
Edita Užaitė su dukra
Edita Užaitė su dukra / Renginio nuotr.

Dešimtis vaidmenų Nacionaliniame operos ir baleto teatre atlikusi talentinga menininkė šįkart pasirodė tam, kad pristatytų išskirtinius, prabanga ir aistra alsuojančius kvepalus.

Prabanga ir klasika alsuojantys kvepalai savyje talpina vanilės, muskato riešuto, citruso, muskuso bei gėlių aromatų natas. Rytietiškos gamtos ir meno klasikos ir šių dienų moderno įkvėpti kvepalai – tarsi dar vienas meno kūrinys.

„Tai – ypatingas, limituoto leidimo kvapas, kurį sukūriau savo 35-ojo gimtadienio proga. Jis skirtas išskirtinei, elegantiška uosle apdovanotai asmenybei“, – sakė Ž. Burdaitė.

Renginio nuotr. /Kvepalų pristatymo akimirka
Renginio nuotr. /Kvepalų pristatymo akimirka
Renginio nuotr. /Kvepalų pristatymo akimirka
Renginio nuotr. /Kvepalų pristatymo akimirka

Pristatymą lydėjo ir specialiai šiam kvapui sukurta kvepalų muzika, kurią Ž.Burdaitei įgyvendinti padėjo smuikininkė Agnė Doveikaitė ir elektroninės muzikos kompozitorius iš Ukrainos.

Anot Ž.Burdaitės, sukurti tiek kvepalus, tiek muziką – nemaža įkvėpimo reikalaujantis procesas, tad ji džiaugiasi pagaliau galėdama pasidalinti ilgai išgyvento proceso rezultaais.

„Olgą savo naujausių kvepalų veidu pasirinkau ne atsitiktinai. Mane visada žavėjo jos talentas ir spinduliuojama energija – matyti ją ant scenos yra kažkas magiško. Ji įkūnija visa tai, apie ką ir kalba mano kvepalai: modernią stiprybę, klasikinę eleganciją ir menišką sielą“, – kalbėjo Ž.Burdaitė.

Pati O.Konošenko neabejoja – mene, kaip ir gyvenime – visa kas geriausia, yra įkvėpta aistros ir tikėjimo tuo, ką darai.

Renginio nuotr. /Kvepalų pristatymo akimirka
Renginio nuotr. /Kvepalų pristatymo akimirka

„Žinau, kiek energijos reikia tam, kad sukurtum kažką, kas įkvėptų kitus žmones. Kvepalai man, kaip ir baletas ar klasikinė muzika – labiausiai įkvepiančios meno formos. Todėl džiaugiuosi galimybe jau visai netrukus pristatyti šį prabangų kvapą“, – džiaugėsi O.Konošenko.

Vakaro metu ant scenos pasirodžiusiai balerinai teko ypatingas vaidmuo – ji ne tik prostate kvepalus, kurių veidu tapo, tačiau ir vėl scenoje pasirodė su puantais.

Susirinkusiems svečiams ji užgniaužė kvapą atlikdama legendinį finalinį kompozitoriaus Piotro Čaikovskio „Gulbių ežero“ šokį.

Daugiau akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius