-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvepalus dievinantis Mantas Wizard: „Jie kaip buvusi meilė – jeigu baigėsi, tenka ieškoti kitų“

Moteris ir kvepalai – tarsi neatsiejamas derinys, todėl sunku įsivaizduoti dailiosios lyties atstovę, kuri neturėtų mėgstamų kvepalų. Neabejingos išskirtiniams aromatams damos ir keletas jas atlydėjusių džentelmenų trečiadienio vakarą rinkosi sostinės viešbutyje „Narutis“, kur buvo pristatytas naujas mados namų „Carven“ aromatas moterims „Le Parfum“. Vakaro metu svečias iš Prancūzijos Benoit Pierre pristatė naująjį aromatą, o balerina Oriana Jimenez padovanojo susirinkusiems svečiams lyrišką šokį.
Mantas Wizard
Mantas Wizard / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 Kvepalai

Renginio vedėjas iliuzionistas Mantas Wizard prisipažino tiesiog dievinantis kvepalus ir laikantis juos viena iš savo aistrų. „Manęs neseniai vienas pažįstamas paprašė išvardinti tris savo didžiausias aistras, tai viena iš jų ir buvo kvepalai. Nesu jų ekspertas, bet kvepalai man yra mistiškas, magiškas reiškinys, besisiejantis su mano darbu. Labai mėgstu ir smilkalus, ir kvapnias žvakes, tiesiog dievinu įvairiausius kvapus. Domiuosi ir pačia kvepalų istorija, man tai be galo įdomu“, – portalui Žmonės.lt sakė jis.

M.Wizard įsitikinęs, kad kvepalai gali tapti tarsi žmogaus vizitine kortele, priminti tam tikrus gyvenimo etapus ar vietas.

„Kvapas yra amžinas, jis tarsi žmogaus vizitinė kortelė, būtent kvapas sukuria aplink žmogų tam tikrą aureolę. Kvapai man visada asocijuojasi su vietomis, žmonėmis ar dar kažkuo. Visai neseniai išsitraukiau iš spintos švarką ir jo kvapas man iškart priminė konkretų renginį. Aš pats kvepalus nuolatos keičiu, neprisirišu prie vieno aromato. Man kvepalai yra kaip buvusi meilė – jeigu baigėsi, tenka ieškoti kitų (juokiasi).“

M.Wizard taip pat prisipažino, kad jo kvepalai apie jį patį pasako labai daug: „Kai žmogus kvepia, aš pajuntu tarsi kažkokią ypatingą aurą. Man labai patinka, kai kvepalai būna tarsi žmogaus charakterio tęsinys, nes ir per mano kvepalus galima labai stipriai pajausti mano charakterį. Žmogus, norintis mane pažinti, turėtų įsiklausyti ką sako kvepalai, nes jie atspindi mano nuotaiką, vizijas.“

Iliuzionistas teigė net prieš savo pasirodymus kiekvienąkart pasikvepinantis, nes tokiu būdu suteikia sau pasitikėjimo ir geros nuotaikos.

„Dažnai manęs klausia, ką aš darau prieš eidamas į sceną – ar pamedituoju, ar kaip kitaip numalšinu jaudulį, tai galiu prisipažinti – aš visada tiesiog pasikvepinu. Net kai man nebūna nuotaikos, kai blogai jaučiuosi – važiuoju pirkti kvepalų! Turiu svajonių kvepalus, kurie kainuoja tūkstantį litų, deja, kol kas jų sau leisti negaliu, bet vis pasvajoju, kaip važiuoju jų pirkti“, – slaptą svajonę išdavė Mantas.

Renginio akimirka
Renginio akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius