-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 23 /23:11

„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ projektą paliko Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė

Sekmadienio vakarą LNK projektas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ į savo būrį priėmė dar vieną naujokų porą. Prie dalyvių prisijungė grupės „Pop Ladies“ narė dainininkė Liepa Mondeikaitė ir jos partneris šokėjos Rasos Židonytės brolis Audrius. Tačiau tą patį vakarą projektui „sudie“ teko ištarti Tomui Eigertui ir Nerilei Senulytei.
Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė
Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Penktajai „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidai dalyviai paruošė šokius apie 12 zodiako ženklų, kuriuos vertins ir nauja komisijos narė astrologė Palmira Kelertienė. Tad ne be reikalo šis sekmadienio vakaras buvo pavadintas astrologiniu.

Komisijos narių kėdes taip pat užėmė baleto primarijus Nerijus Juška, pakeitęs į užsienį teisėjauti išvykusią komisijos pirmininkę Editą Daniūtę, etiketo žinovas Giedrius Drukteinis ir Aurelijus Liškauskas.

Naujokė Liepa ir Audrius sušoko aistringą rumbą. Ir nors nei žiūrovai, nei komisija už porą balsuoti negalėjo, N.Juška džiaugėsi, kad mergina atėjo į šokių projektą. Pasak jo, pagaliau dainininkės scenoje ne tik demonstruos balsą, bet ir šoks. Astrologė P.Kelertienė taip pat papasakojo, kokie metai laukia po Avino ženklu gimusios Liepos. Pasak moters, ruduo žada naujas romantiškas pažintis, kurios baigsis vedybomis.

Viganto Ovadnevo nuotr./Liepa Mondeikaitė ir Audrius Židonis
Viganto Ovadnevo nuotr./Liepa Mondeikaitė ir Audrius Židonis

Po naujokų pasirodymo ant parketo žengė Tomas Eigertas iš „Pikaso“ ir Nerilė Senulytė. Tai pirmoji pora, už kurią gali balsuoti komisija ir žiūrovai. Tomas ir Nerilė tradicinį pasadoblį skyrė E.Daniūtei, kuri ne kartą pažėrė vaikinui daug kritikos. „Neišpasakytai gražus šokis. Tomai, matai, koks yra galingas motyvacinis ginklas yra kritika“, – sakė G.Drukteinis.

Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis penktoje laidoje pasirinko ne šokį apie zodiako ženklus, o apie artėjančią pasaulio pabaigą. Elegantiškas poros šokis sužavėjo ne tik publiką, bet ir komisijos narius. O astrologė P.Kelertienė patikino, kad pasaulio pabaiga dar tikrai neateina.

Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus penktojoje laidoje sušoko valsą. Komisijos narys G.Drukteinis porai pasiūlė suartė dvasiškai, kad šokis būtų įtikinamesnis. Kitas komisijos narys N.Juška žiūrovų paprašė aktyviai balsuoti už šią porą, nes moteriai, kuri nėra šou pasaulyje, tikrai sunku nugalėti jaudulį scenoje.

Viganto Ovadnevo nuotr./Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus
Viganto Ovadnevo nuotr./Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus

Fotomeninkė ir prodiuserė Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas įkūnijo Šaulio ženklą. Šokių aikštelėje jie pagal rumbos šokį žaidė rusišką ruletę. „Grįžkite prie šokio. Keturi. Užsižaidėte“, – negailestingai rėžė A.Liškauskas. Keturis balus porai skyrė ir P.Kelertienė.

Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila astrologiniam vakarui paruošė čia čia čia šokį. Žuvies zodiako ženklą įkūnijusi Tina pasipuošė dailia žalia suknele, veidą pridengė po smaragdiniu šydu. „Norėčiau pasidžiaugti šia pora. Jie kaip gūsnis gaivaus oro šiame projekte. Jie kitokie nei kiti standartiniai šokėjai. Jie įneša kažką naujo“, – pagyrų negailėjo N.Juška.

Viganto Ovadnevo nuotr./Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
Viganto Ovadnevo nuotr./Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila

Romantišką Vienos valsą ant parketo sušoko Juozas Liesis ir Elena Leonova. „Valsas visai vidutinis, tik viena problemėlė – temos nemačiau. Aštuoni“, – ir toliau griežtas išliko A.Liškauskas. P.Kelertienė astrologija netikinčiam Juozui ir Elenai parašė septynetą.

Po Mergelės ženklu gimusi Renata Uzialkaitė ir jos partneris Vadimas Šuško šį kartą ir vėl sulaukė daug kritikos. G.Drukteinis porai skyrė septynetą. Tokį patį balą porai skyrė ir A.Liškevičius. Pasak jo, Renata ir Vadimas pernelyg švelnus šokiui, todėl jiems reiktų būtų griežtesniems.

Mantas Stonkus su Ala Karpenko šoko Svarstyklių šokį – apie žmogų, balansuojantį ties riba. „Buvo rimtas, vyriškas, gražus šokis. Dešimt“, – trumpai ir drūtai porą įvertino N.Juška.

Viganto Ovadnevo nuotr./Mantas Stonkus ir Ala Karpenko
Viganto Ovadnevo nuotr./Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis, dar nepradėję šokti, sulaukė N.Juškos priekaištų. Jis atsisakė vertinti poros pasirodymą, mat Gintarė prieš 1,5 metų patyrė kojos traumą. „Aš nenoriu tavęs pamatyti invalido vežimėlyje“, – argumentavo Nerijus. Jo nuomone, rizikuoti sveikata dėl projekto yra kvaila. Tačiau visgi porai buvo leista toliau dalyvauti projekte ir sušokti kvikstepą. Kadangi N.Juška ir G.Drukteinis atsisakė vertinti šiuos dalyvius, devynetą porai skyrė Vytenis Pauliukaitis, dešimtuką – publika.

Priešpaskutiniai ant parketo pasirodė Katažina Nemycko ir Dainius Dimša. Dvynių šokį sušokę dalyviai sulaukė audringų publikos ovacijų. „Aš myliu šitą porą, čia jau šokio teatras“, – pagyrų nepagailėjo G.Drukteinis. Visi keturi komisijos nariai skyrė porai dešimtukus.

Erika Vitulskienė, pavaduojanti savo vyrą Merūną, ir Andrius Butkus sušoko Liūto ir Vėžio šokį. Sekmadienio vakarą Andrius tapo karalienės Erikos vergu. „Aš irgi norėčiau tokios vergovės, kur visada linksma. Ir dar su daug aistringomų moterų“, – skirdamas dešimt balų sakė G.Drukteinis.

Viganto Ovadnevo nuotr./Erika  Vitulskienė ir Andrius Butkus
Viganto Ovadnevo nuotr./Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus

Galutinė penktosios laidos dalyvių rikiuotė, susumavus komisijos ir žiūrovų balsus:

1.   1. Erika  Vitulskienė ir Andrius Butkus

2. Katažina Nemycko ir Dainius Dimša

3. Juozas Liesis ir Elena Leonova

4. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis

5. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

6. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

7. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila

8. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

9. Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

10. Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus

11. Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė

Žmonės.lt skaitytojai, kviečiame išrinkti labiausiai jus sužavėjusią šokėjų porą penktoje „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidoje (apklausą rasite žemiau po straipsniu).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius