-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Labas rytas, Lietuva“ vedėja Eglė Daugėlaitė taps mama: laukiasi pirmagimio

Su žiūrovais kas rytą žvaliai besisveikinanti „Labas rytas, Lietuva“ vedėja Eglė Daugėlaitė (30) netrukus bus priversta trumpam su televizija ir darbais atsisveikinti. Žurnalistė su vyru teisininku Dominyku Kryževičiumi laukiasi pirmagimio.
Eglė Daugėlaitė ir Dominykas Kryževičius
Eglė Daugėlaitė ir Dominykas Kryževičius / Josvydo Elinsko, Gretos Skaraitienės nuotr.

Viešumoje jau kurį laiką netilo kalbos apie artėjančias permainas Eglės gyvenime. Tiesa, Eglė 15min kiek anksčiau dar neskubėjo tvirtinti žinios. Ir štai pagaliau galima sveikinti!

LRT laidų vedėja šiuo metu išgyvena ypatingus jausmus. Moteris netrukus taps mama.

Jau daugiau nei tris dešimtmečius skaičiuojančios informacinės-pramoginės ryto laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjos pavasarį laukia pokyčiai. Laidą septintus metus vedanti Eglė Daugėlaitė planuoja stabtelti ir LRT.lt patvirtino, kad laukiasi vaikelio.

Nors apie savo asmeninį gyvenimą Eglė Daugėlaitė ir Dominykas Kryževičius visuomet vengdavo šnekėti, tačiau jokia paslaptis, kad apie gausesnę šeimą jiedu jau kurį laiką svajojo. Šis jųdviejų vaikelis – itin laukiamas.

„Matyt, pertrauka po tokių įsimintinų metų, kokie buvo 2018-ieji, visai į naudą. Jaučiuosi gerai, tad dar tikrai kurį laiką būsiu matoma tiesioginiame eteryje, o vėliau su dar didesne energija norėsis grįžti pas žiūrovus ir kolegas“, – LRT.lt sakė Eglė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Eglė Daugėlaitė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Eglė Daugėlaitė

15min primena, kad Eglė Daugėlaitė ir Dominykas Kryževičius susituokė 2015-ųjų rugpjūtį. Pora vienas kitam amžiną meilę prisiekė Vilniaus Šv.Mikalojaus bažnyčioje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Susituokė laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėja Eglė Daugėlaitė ir teisininkas Dominykas Kryževičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius