-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 27 /23:38

Labdaringame koncerte „Už vaikystę“ – žinomų šokėjų, dainininkų ir sportininkų dvikovos

Šeštadienį tiesioginiame LNK eteryje įvyko organizacijos „Gelbėkit vaikus“ paramos koncertas „Už vaikystę“. Jis vienam tikslui suvienijo ryškiausias šalies pramogų pasaulio žvaigždes ir scenoje pasirodė nuo merginų popgrupės „Pop Ladies“ iki sunkiosios muzikos atstovų „Thundertale“.
Koncerto „Už vaikystę“ akimirka
Koncerto „Už vaikystę“ akimirka / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 2 Vaikystė LNK

Labdaringą renginį pradėjo vedėjų tandemas – Rolandas Vilkončius bei dainininkė  Irūna Puzaraitė. O pirmoji nuskambėjo Kauno „Božolė“ choro, vadovaujamo ne grupės „Rondo“ lyderio Aleksandro Ivanausko, bet net keturių atlikėjų – Evelinos Sašenko, Liudo Mikalausko, Karinos Krysko ir grupės „Thundertail“ vokalisto Lauryno Baškio. Jie sudainavo legendinę dainą „Netikėk, ką priešai suoks“. 

Aistringa šokėjų ir dainininkių dvikova

Dar neprasidėjus labdaringam vakarui visi LNK televizijos gerbėjai sulaikę kvapą laukė specialios dvikovos tarp dainuojančių šokėjų ir šokančių dainininkių. Keturi gražuoliai šokėjai – Vytautas Mackonis, Tadas Rimgaila, Dainius Dimša ir Andrius Butkus sudainavo itin aistringą legendinės Eddie Cooley ir Otiso Blackwello dainos „Fever“ lietuvišką versiją. Karštų vyrukų kvartetas jau pasirodė „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ tiesioginėje transliacijoje praėjusį sekmadienį ir per kelias minutes žiūrovai suaukojo kelias dešimtis tūkstančių litų.

Luko Balandžio nuotr./Koncerto Už vaikystę akimirka
Luko Balandžio nuotr./Koncerto „Už vaikystę“ akimirk

Iššūkį dainuojantiems šokėjams metė šokančios dainininkės: Oksana Pikul, Natalija Zvonkė, Liepa Mondeikaitė ir Katažina Nemycko. Padedamos choreografo Manto Svirskio, jos visą savaitę plušėjo repeticijų salėje ir statė specialią choreografiją, kuria siekė nokautuoti vaikinų dainą ir šokį. Tad Atėjus šeštadieniui žiūrovai pagaliau pamatė jų darbo „vaisius“.

Pirmosios scenoje pasirodė keturios, grupės „Pop Ladies“ moterys. Baltomis, nėriniais padabintomis bei ganėtinai atviromis suknelėmis pasipuošusios dainininkės sušoko romantišką, baletą primenantį etiudą, pagal dainą „Ruduo“. Iš karto po pasirodymo merginų grupė surengtoje dvikovoje pirmavo. Tačiau vos įspūdingą šou surengė kostiumuoti ir itin seksualūs šokėjai, šokio judesius derinę su aistringa daina, situacija kaip mat pasikeitė. Atlikę dainos „Fever“ lietuvišką versiją, nors ir mažu skirtumu, vyrukai laimėjo varžytuves.

Luko Balandžio nuotr./Koncerto Už vaikystę akimirka
Luko Balandžio nuotr./Koncerto „Už vaikystę“ akimirka

Tiesa, tiek dainininkai, tiek ir šokėjos pabrėžė, kad nėra skirtumo, kas laimės šią dvikovą, juk viskas dėl vaikų. Todėl nesivaržydami konkurentai susivienijo ir kartu atliko dainą „Širdis ant balto sniego“.

Pramogų pasaulio mamų kvartetas

Po aistringo popscenos divų ir šokių aikštelės karalių pasirodymo atėjo laikas į sceną lipti ir estrados princo titulą nešiojančiam Ryčiui Cicinui. Dainininkas atliko savo dainą „Širdyje, kaip pragare“, kuri salėje sėdinčius vaikus išjudino – šie plojo nesustodami ir net kartu padėjo dainininkui atlikti priedainį.

O kiek ramesnę melodiją pasirinko „Dainuojančiomis mamomis“ pasivadinusios dainininkės – Irena Starošaitė, Inga Valinskienė, Natalija Bunkė ir Karina Krysko. Mėlynomis suknelėmis pasidabinusios garsios moterys dainuodamos dainą, kuri pavadinimo dar neturi, sūpavo pliušinius meškučius.

Luko Balandžio nuotr./Koncerto Už vaikystę akimirka
Luko Balandžio nuotr./Koncerto „Už vaikystę“ akimirka

Dainavo net krepšininkai

Šiek tiek atsipūsti nuo dainų ir paganyti akis žiūrovams progą suteikė legendinių krepšinio komandų Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ šokėjos. Joms scenoje susirungus šokiu, veik keturgubai pirmauti ėmė „Žalgirio“ komanda.

Luko Balandžio nuotr./Steponas Babrauskas, Česlovas Gabalis ir Reinaldas Seibutis
Luko Balandžio nuotr./Steponas Babrauskas, Česlovas Gabalis ir Reinaldas Seibutis

Tačiau pagerinti padėties suskubo „Lietuvos ryto“ krepšininkai Steponas Babrauskas bei Reinaldas Seibutis į pagalbą pasitelkę dainininką Česlovą Gabalį. Šis kiek netikėtas trio atliko sostinės krepšinio klubo himnu laikomą dainą.

Tuo tarpu Kauno „Žalgirio“ komandai atstovavo sunkiosios muzikos atstovai, grupė „Thundertail“. Apsiginklavę būgnais ir stipriais balsais vaikinai atliko Laikinosios sostinės krepšinio komandos himną. Salėje patogiai savo krėsluose sėdintys žiūrovai staiga šoktelėjo iš savo vietų ir ėmė kartu su scenoje šėlstančiais muzikantais rėkti visiems bent kartą girdėtą lozungą „Visi Kauno „Žalgirio“ fanai“, kurį palydėjo ritmingais plojimais.

Po šių pasirodymų veik trigubai – 14 tūkst. prieš 5 tūkst. litų – laimėjo Kauno „Žalgirio“ komanda.

Luko Balandžio nuotr./Grupė Thundertail
Luko Balandžio nuotr./Grupė „Thundertail“S

Nuo estrados iki romantiškų dainų

Po reklamos grįžusius žiūrovus pasitiko grupė „Studentės“ su Irūna Puzaraite priešakyje. Aptemptomis ir blizgiomis suknutėmis pasidabinusios merginos atliko dainą ir sceną kaip mat užleido Seimo narės kėdę išbandžiusiai, tačiau į pramogų padangę grįžusiai Ingai Valinskienei. Ji atliko lietuviškosios estrados perlu pretenduojančia tapti dainą „Žvaigždė“. Žinoma moteris sugrįžusi į senas vėžes akivaizdžiai jautėsi tarsi žuvis vandenyje.

Luko Balandžio nuotr./Inga Narkutė
Luko Balandžio nuotr./Inga Narkutė

Jausmingą dainą atliko ir nuostabaus balso savininkė, talentingoji Ieva Narkutė. Mergina svajingai dainavo savo kūrinį „Metų laikai“, o tuo tarpu šokėja Kristina Navickaitė-Tina kartu su savo šokių partneriu Tadu Rimgaila atliko romantišką šokį.

Ir kur buvęs, kur nebuvęs išmušė laikas trečiajai dvikovai – politikų žmonų šokių rungčiai. Mat koncerte „Už vaikystę“ į šokių aikštelę pasiryžo sugrįžti Artūro Paulausko žmona Jolanta, parodžiusi specialų pasirodymą su šokėju Dainiumi Dimša. O šiai iššūkį metė Laima Paksienė, pasirodžiusi su linijinių šokių moterų grupe „Linedance.lt“. Kovą vienareikšmiai laimėjo L.Paksienė.

Luko Balandžio nuotr./Jolanta Paulauskienė
Luko Balandžio nuotr./Jolanta Paulauskienė

Taip pat scenoje pasirodė ir  vaikinų grupė „Pikaso“, operos solistė Ona Kolobovaitė bei Irena Starošaitė. Į sceną įžengus Lietuvos elektroninės muzikos krikštatėviams, grupei „Lemon Joy“ ir uždainavus klasika tapusią dainą „Kažkada“ salėje sėdintys vaikai pašėlo ir kvietė grupę bisui. Savaime aišku, tiesioginis eteris nėra pageidavimų koncertas, tad pasirodymo grupė nekartojo.

Koncerto metu pasirodė ir dar keletas ryškių Lietuvos padangės šviesulių: dainininkės Evelina Sašenko ir Evelina Anusauskaitė, įspūdingo balso savininkas Ilja Aksionovas ir jo mokytoja Vita Pimpienė, dainininkė Vaida Genytė bei Telšių „Smaragdinis“ choras su Deivydu Zvonkumi priešakyje.

Paskutinis scenoje pasirodė ir kelias dainas atliko Radžis Aleksandrovičius. Tiesa, šio vakaro metu jis nustebino pasirinkęs kiek netikėtą amplua – įkūnijo reperį iš Pietų Korėjos Psy ir lietuviškai adaptavo jo hitu tapusį kūrinį „Gangnam style“.

Luko Balandžio nuotr./Evelina Anusauskaitė
Luko Balandžio nuotr./Evelina Anusauskaitė

Pramogų ir verslo centre „Forum Palace“ įvykusio koncerto misija – padėti vaikams iš socialinės rizikos šeimų, kurie kasdien randa užuovėją visoje šalyje veikiančiuose dienos centruose. Koncerto „Už vaikyste“ metu LNK televizijai, pasitelkusiai garsiausius šalies dainininkus pavyko surinkti beveik 400 tūkst. litų.

Siūlome pasižiūrėti ir įvertinti kaip dainos „Fever“ lietuvišką versiją pavyko atlikti seksualiajam kvartetui:

VIDEO: Kvartetas „Už vaikystę"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius