-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Labdaros vakaras Pažaislyje: muzikos talentai, Kauno damos ir nauja „Tiulio fėjos“ kolekcija

Trečiadienio vakarą Pažaislio vienuolyne vyko ypatingas renginys – „Aksominis Five-o-clock'as“. Labdaringos vakarienės metu, skambant sakralinei muzikai, išskirtinėje aplinkoje mados namai „Tiulio fėja“ pristatė naujausią drabužių kolekciją.
Pažaislio vienuolyne – labdaros vakaras „Aksominis Five-o-clock'as“
Pažaislio vienuolyne – labdaros vakaras „Aksominis Five-o-clock'as“ / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

„Aksominis Five-o-clock'as“ Pažaislio vienuolyno veikiančiame svetingumo komplekse „Monte Pacis“ surengtas dėl dviejų tikslų – labdaros bei noro atgaivinti Kauno tarpukario taip vadinamo „five-o-clock'o“ tradicijas.

Kilnaus vakaro metu buvo aukojama norint padėti Kauno sakralinės muzikos mokyklos talentams. Visos surinktos lėšos bus perduotos mylimam ir Pažaislio bažnyčioje Šv.Mišias aukojančiam kunigui Viliui Sikorskui – šios mokyklos vadovui.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Labdaros „Aksominis Five-o-clock'as“ svečiai
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Labdaros „Aksominis Five-o-clock'as“ svečiai

Tad vakaro metu svečių ausis džiugino būtent šios mokyklos auklėtinių muzika, skrandį – naujasis rudens meniu, o akims buvo paruošta ne ką mažiau įspūdinga programa.

Papuošalų kūrėja Dana Riba čia pademonstravo savo kurtus papuošalus. Tai – išskirtinės vertės ir dydžio deimantai, kokių nėra nei muziejuose, nei bažnytiniuose votuose, nei parduotuvėse. Juvelyrė šiam renginiui turėjo pasirūpinti išties rimta apsauga.

Be to, labdaros vakaro svečiai gavo progą pirmieji išvysti dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės mados namų „Tiulio fėja“ kolekciją.

Šią kolekciją dizainerė pradėjo kurti kovo mėnesį, kai dar laikėsi pilki ir lietingi orai, medžiai stovėjo nuogi be lapų, švito labai vėlai, o temo – anksti.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./„Tiulio fėjos“ kolekcijos pristatymas
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./„Tiulio fėjos“ kolekcijos pristatymas

„Tai laikas, kada svajoji apie gaivų, žydintį pavasarį ir karštą, spalvingą vasarą. Mintyse sukosi gražūs vaizdai iš vasaros atostogų: žydras jūros vanduo, žydintys sodai, gėlių pilni laukai... Taip gimė mintis apie ypač spalvingą ir gėlėtą suknelių kolekciją, kas visai nebūdinga Tiulio fėjai. Dar nei viename pristatyme nebuvo tiek spalvų: smaragdo žaluma, žydro dangaus mėlyna, saulėgrąžų geltona, rožių ir jurginų raudona. Visa kolekcija įkvėpta atostogų prisiminimų ir švelnių vasaros vakarų“, – apie naująją kolekciją pasakojo Viktorija Jakučinskaitė.

Dizainerė šį vakarą pakvietė moteris žydėti bet kojoje aplinkoje, bet kokia kaina. Net jei visas miestas jau nužydėjo ir grimzta vis gilyn į žiemos miegą, dizainerė ragina būti tokioms, kaip tos spalvotos gėlės: džiuginti ir puošti pasaulį aplink save, keisti niūrią ir monotonišką kasdienybę.

„Pradėkite nuo savęs – šypsokitės šiam pasauliui ir darykite ji gražesniu“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius