-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laida automobilių mėgėjams ir ne tik – „Autopilotas“ – grįžta į TV3

Seniausia lietuviška automobilininkams dedikuota televizijos laida „Autopilotas“ su devintuoju sezonu grįžta į TV3 eterį. Pirmieji atsinaujinusios ir sustiprėjusios „Autopiloto“ komandos parengti reportažai automobilių aistruolius pasieks šį sekmadienį, spalio 18 dieną, 16.40 val.
Ramūnas Fetingis moko Marijų Žiedą vairuoti.
Ramūnas Fetingis moko Marijų Žiedą vairuoti. / Žilvino Pekarsko/15min.lt nuotr.

„Laidos apie autotransporto priemones žiūrovai šį savaitgalį bus supažindinami ne tik su naujausiomis ir moderniausiomis rinkoje esančiomis transporto priemonėmis, bet ir su ekstravagantiškais automobilių konstruktorių eksperimentiniais modeliais, kurie rinkoje pasirodys tik po keleto metų. Žiūrovai galės sekti talentingiausių Lietuvos lenktynininkų laimėjimus užsienio trasose bei reportažus iš svarbiausių automobilių sporto įvykių šalyje“, – apie sugrįžtančią į TV3 televiziją laidą pasakoja „Autopiloto“ vedėjas Ramūnas Fetingis.

Pirmoje šio sezono laidoje matysite reportažą iš didžiausios pasaulyje Frankfurto automobilių parodos, pasakojimą apie greičiausią „Ford” modelį „Focus RS”, kuris į Lietuvą buvo užsukęs vos porai dienų. Automobilių naujienose sužinosite kas tapo pirmaisiais pigiausio pasaulyje automobilio pirkėjais ir gausite naudingų patarimų – ar galima sutaupyti perkant padangas žiemai.

„Svajonių automobilio” rubrikoje TV3 žiūrovų lauks akistata su „Porsche Panamera”– automobiliu, kuris dar prieš gimdamas tapo legenda.

Teminiame laidos siužete laidos kūrėjai papasakos apie automobilių techninių apžiūrų centrų liberalizavimą. Diskutuosime, ar gali tas pats automobilių servisas ne tik taisyti automobilį, bet ir vykdyti privalomąją techninę patikrą. Kokias problemas išspręstų ir kokias sukurtų šios sistemos reforma?

Populiarios automobilininkams skirtos laidos ryškiu akcentu pretenduoja tapti „Autopiloto olimpiada“, arba vadinamoji žvaigždžių keturkovė. Į laidos kūrybinės grupės pinkles įkliuvę žinomi Lietuvoje žmonės apnuogins savo vairavimo sugebėjimus kartingo, slalomo ir  „skidcar“ trasose bei šaudymo į taikinį rungtyje.

„Skidcar“ yra vadinamas vairuotojo košmaru, nes suvaldyti automobilį, kurio užpakaliniai ratai važiavimo kryptį palaiko truputį blogiau nei prekybos centro vežimėlis, yra didžiulis iššūkis net patyrusiems lenktynininkams. Įdomu kaip su šiuo iššūkiu susidoros mūsų ekrano žvaigždės“, – sako nekantraudamas laidos vedėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius