-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laisva ves naują laidą „Kalinių žmonos“: „Idėja kilo iš asmeninės patirties“

Pati iš Alytaus pataisos namų sugrįžtančio vyro laukianti ir dažnai ten besilankanti Donata Gutauskienė-Laisva televizijos eteryje ves naują laidą. LNK startuoja naujas projektas – laida „Kalinių žmonos“. Ja bus siekiama atskleisti įkalinimo bausmę atliekančių vyrų žmonų ar mylimųjų gyvenimą, moterų kasdienybę.
Donata Gutauskienė-Laisva
Donata Gutauskienė-Laisva / Asmeninio albumo nuotr.

„Labai noriu pakviesti ir daugiau moterų, pasidalinti savo gyvenimiška patirtimi! Lauksiu jūsų žinučių! Būkim drąsios, būkim vieningos, tiesiog būkim!“, – feisbuke pasidalinusi žinia apie tai, kad taps laidos vedėja rašė Laisva.

Apie visa tai bus diskutuojama naujoje laidoje. Čia bus kalbama apie tai, kokios emocijos ir jausmai aplanko moterį, kai vyras suimamas prieš pat jos gimdymą, ką reiškia vienai būti gimdymo metu.

„Suprantu, kad ši laida sulauks visokių nuomonių: bus ir labai smerkiančių, ir labai palaikančių – dabar jau matosi, kad tokių yra. Tačiau noriu pabrėžti – tai nėra laida apie nuteistuosius. Tai laida apie jų artimiausias puses – žmonas, mamas, seseris, dukras“, – 15min sakė Laisva.

Asmeninio albumo nuotr./Donata Gutauskienė-Laisva
Asmeninio albumo nuotr./Donata Gutauskienė-Laisva

Pasak jos, tai bus gyvenimo būdo laida, tik kiek kitokio gyvenimo būdo.

„Ne paslaptis, kad mano vyras yra nuteistas, jis atlieka bausmę. Tai laida apie tokią visuomenę, apie tokias moteris, kurių antra pusė galbūt jau sėkmingai vėl kurią gyvenimą laisvėje. Noriu parodyti kuo daugiau įdomesnių istorijų.

Projekto mintis kilo todėl, kad matomas visuomenės nusiteikimas prieš kalinčius. Niekas šia laida nežada jų teisinti, ginti ar aukštinti, apie tai net nėra kalbos. Norim parodyti apie tai, kaip gyvena jų moterys, apie tai, kad jos nepabūgo susieti savo gyvenimo su kalėti nuteistais asmenimis“, – 15min pasakojo laidos vedėja ir jos sumanytoja.

Niekas šia laida nežada jų teisinti ar ginti, apie tai net nėra kalbos. Norim parodyti, kaip gyvena jų moterys, apie tai, kad jos nepabūgo susieti savo gyvenimo su kalėti nuteistais asmenimis.

Šioje laidoje norisi atskleisti, kad įkalinimo įstaigoje atsidūrusio vyro šeimos gyvenimas taip pat kardinaliai pasikeičia, visa šeima įsitraukia į kalėjimo gyvenimą.

Idėja kurti tokią laidą Laisvai kilo iš asmeninės savo pačios patirties. „Nemeluosiu, man buvo labai sunku, jaučiau spaudimą net iš artimų žmonių. Jie mane ir smerkė, nesuprato mano pasirinkimo, klausė manęs, kam man tokio gyvenimo reikia, tikino, kad galiu susirasti geresnį. Dėl to man ir kilo mintis parodyti, koks ryšys moteris sieja su tais vyrais, kuo ir kaip jos gyvena“, – pasakojo Laisva.

15min žiniomis, laida „Kalinių žmonos“ startuos kovo pabaigoje.

Kaip jūs vertinate: ar reikia tokios laidos, ar žiūrėsite?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius