Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Laura ir Rytis Žvaguliai pasidalijo nuostabiu vestuvių filmuku: „Myliu pačia stipriausia meile“

Liepos 14-ąją verslininkas Rytis Žvagulis ir grupės „Kristal“ narė Laura Navikaitė vienas kitam Vilniuje prisiekė amžiną meilę. O šį penktadienį, rugsėjo 14-ąją, pora džiaugiasi pirmųjų dviejų santuokos mėnesių sukaktimi.
Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė
Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Šia proga Laura socialinėje erdvėje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotos jautriausios ir smagiausios šventės akimirkos. Ne vieną sujaudino ir vyrui Ryčiui skirti jos žodžiai.

„Šiandien lygiai 2 mėnesiai kaip mes vyras ir žmona. Nors visi sako, kad tai tik statusas, kad po vestuvių niekas nepasikeičia, aš galiu pasakyti taip: galbūt niekas ir nepasikeičia, bet tas jausmas širdy, jis kažkoks pilnesnis.

Po Santuokos aš tikrai Tave įsimylėjau iš naujo. Eidama prie altoriaus, žiūrėdama Tau į akis, ir nematydama daugiau nieko aplink, pamačiau ir Tave kitokį – tokį, kokio niekada nemačiau – jautrų, be galo įsimylėjusį ir tvirtai pasiruošusį kurti šeimą – mūsų gyvenimo esmę.

Lygiai taip pat, kaip ir aš. Nuo tos akimirkos Mes kartu tapome dar stipresni, pasiruošę saugoti ir aukotis vienas dėl kito dar labiau. Ir tai dar tik 2 mėnesiai. Mano vyre, myliu Tave! Myliu pačia stipriausia meile. Tokia meile, kokios gyvenime netikėjau, kad jausiu savoj širdy!“ – rašė Laura.

Vestuvių šventės filmuku Laura pasidalijo ir su 15min:

VIDEO: Laura & Rytis

15min primena, kad Laura ir Rytis žiedus sumainė liepos 14-ąją, jų santuokos ceremonija vyko Vilniaus Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje. Pora iki vestuvių draugavo beveik ketverius metus, o 2016-ųjų rugpjūtį Rytis nusprendė žengti itin svarbų žingsnį jųdviejų santykiuose – romantiškai pajūryje pasipiršo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rytis Žvagulis susituokė su „Kristal“ nare Laura Navikaite: Žilvinas Žvagulis jau laukia anūkų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius