Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lauros Hanning Scarborough kūdikio sutiktuvių vakarėlis Londone: draugės, dovanos ir fotosesija

Tarptautinės politikos ekspertė ir tarptautinių derybų konsultacijų įmonės partnerė Laura Hanning Scarborough kartu su vyru britu aristokratu Tomu laukiasi pirmosios atžalos. Skaičiuojant paskutinius nėštumo mėnesius, Laurai draugės Londone suorganizavo jaukų kūdikio sutiktuvių vakarėlį.
Lauros Hanning Scarborough kūdikio sutiktuvių vakarėlis
Lauros Hanning Scarborough kūdikio sutiktuvių vakarėlis / Kristida Tida nuotr.

Kalnai dovanų, nedingstančios šypsenos, garsus juokas ir svarbiausia – artimiausiųjų draugių palaikymas. Taip atrodė Lauros Hanning Scarborough kūdikio sutiktuvių vakarėlis, kurio akimirkomis būsima mama dalijasi ir su 15min skaitytojais.

„Nėščiosios kasdienybėje – jokio glamūro, tad susirinkti su draugėmis ir atšvęsti būsimą motinystę, kad ir šiek tiek „pasaldintai“ – labai į sveikatą.

Labai ačiū Elena Peugeot ir Pia Shipe, kad suorganizavote man tokią svarbią šventę. Ir visoms merginoms už dovanas, juoką ir buvimą šalia tokioje moteriškoje kelionėje“, – feisbuke rašė Laura.

15min primena, kad Laura 2014-ųjų birželį ištekėjo už brito aristokrato Tomo Hanningas Scarborough. Jiedu pasakiškas vestuves iškėlė Florencijoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pasakiškos vestuvės: Florencijoje Laura Dzelzytė ištekėjo už brito Tomo George'o Hanningo Scarborougho

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius