-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lauros Imbrasienės kurtus papuošalus pirmiausia „pasimatuoja“ draugės

Televizijos laidų vedėja, reklamų veidas Laura Imbrasienė atvėsus orams imasi per vasarą primiršto pomėgio – papuošalų gamybos. Juvelyrikos kursus lankanti moteris neseniai pabaigė naują kolekciją iš aukso, sidabro ir pusbrangių akmenų.
Laura Imbrasienė jau kelis metus kuria įvairius papuošalus
Laura Imbrasienė jau kelis metus kuria įvairius papuošalus / 15min.lt montažas

Aktyviai laiką mėgstanti leisti moteris teigė, kad šaltesnis oras ją tradiciškai pasodina prie stalo, prie kurio gimsta įspūdingos segės, apyrankės, auskarai, vėriniai ir žiedai. 

„Po vasaros darbų dabar grįžtu prie rankdarbių. Vasarą manęs vyras namuose nemato – šiemet kaip ir kelis metus iš eilės dirbau su vaikais stovykloje – šis darbas reikalauja labai daug atsidavimo. Dėl to labai kenčia namai ir šeima, bet, kai grįžtu, randu laiko ir rankdarbiams. Tai būna rudenį, žiemą. Esu sėsli prie rankdarbių ir aktyvi lauke – džiaugiamės, kai iškrenta sniegas. Tuomet čiumpame slides į rankas ir – ant kalnų“, – šypsojosi L.Imbrasienė.

Moteris papuošalus kuria kartu su savo seserimi Marija. Nors moterys kuria atskirus papuošalus, tačiau mėgsta dirbti dviese ir stebėti, kaip sekasi kitai. Seserys savo kūriniuose stengiasi naudoti kuo daugiau natūralių medžiagų, vengia bižuterijos.

„Stengiamės patikti įvairaus amžiaus moterims. Kuriame jaunoms ir drąsioms, kurios nebijo kiek kitokio, įdomesnio papuošalo, nebijo akmens, sunkesnių papuošalų. Kuriame ir lengvesnius toms moterims, kurios labiau linkusios į klasiką, kurios supranta, kas yra natūralus akmuo ir jį myli“, – pasakojo L.Imbrasienė.

Juvelyrikos kursus lankanti laidų vedėja šiuo metu daugiausiai kuria iš tauriųjų metalų ir pusbrangių akmenų.

„Kuriu iš aukso, sidabro. Mėgstu deimančiukus, bet dar labiau – spalvotus akmenis. Man labai patinka granatas, taip pat oniksai, agatai. Mėgstu juodą spalvą papuošaluose. Dabar, galbūt pagal mados tendencijas, nuo vasaros mėgstu kūno spalvos papuošalus“, – teigė kūrėja.

Asmeninio archyvo nuotr./Lauros Imbrasienės kurti papuoaalai
Asmeninio archyvo nuotr./Lauros Imbrasienės kurti papuošalai

L.Imbrasienė labiausiai patenkinta savo „burbuline“ kolekcija – sidabriniais papuošalais, kuriuose dominuoja burbuliukų formos ir įvairūs akmenys. Moteris tikina, kad šią kolekciją pamėgo ir jos draugės, kurios visada ir tampa jos pirmosiomis klientėmis. Pati laidų vedėja teigia mėgstanti masyvius pauošalus.

„Draugės stebisi, kaip galiu ant kaklo užsisegti didelius papuošalus – jas tokie smaugia, bet manęs – ne. Mėgstu ilgus vėrinius. Kuriame vėrinius „trys viename“ – vėrinys gali būti ilgas, jį galima susivynioti aplink kaklą arba pasidaryti didžiulę apyrankę. Buvo etapas, kai norėjau didelių papuošalų, bet dabar, jei esu užsimovusi didelį žiedą, tai tada seguosi mažučius auskariukus“, – apie papuošalų nešiojimo ypatybes kalbėjo moteris.

Puslapyje mimosa.lt savo kūrinius reklamuojanti L.Imbrasienė nemano, kad jos garsus vardas galėtų pritraukti daugiau klientų.

„Nemanau, kad mano vardas yra labai garsus. Esu paprasta ir nesistengiu labai afišuotis, labai viešintis – nesu kokia nors žvaigždė. Papuošalų kūrimas man yra hobis. Kažkada tuo pradėjo užsiimti mano sesė, kuri ir įtraukė mane. Tai labiau žaidimas. Kažkiek pinigų sugrįžta – nusiperkame naujų medžiagų ir žaidžiame toliau“, – šypsojosi moteris.

L.Imbrasienė teigė specialiai neieškanti idėjų internete ar spaudoje. Moters teigimu, tereikia kartą perversti naujausius žurnalus ir akis pati užkliūva už įdomios detalės ar spalvos, kuri vėliau vienu ar kitu būdu atsispindi jos darbuose.

Asmeninio archyvo nuotr./Lauros Imbrasienės kurti papuoaalai
Asmeninio archyvo nuotr./Lauros Imbrasienės kurti papuošalai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius