Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lavijai Šurnaitei-Kairienei atokvėpis Italijoje suteikė jėgų kibti į naujus projektus

Šiuo metu laikinai iš televizijos dingusi žurnalistė Lavija Šurnaitė-Kairienė dar gyvena atostogų įspūdžiais – sausio pradžioje moteris su vyru iš lietuviškos žiemos ištrūko pasidžiaugti saulėtąja Roma ir pasisemti įkvėpimo naujiems projektams.
Lavija Šurnaitė-Kairienė
Lavija Šurnaitė - Kairienė / BFL/Tomo Lukščio nuotr.

Keturioms dienoms į Romą žurnalistė išvyko su savo vyru Daumantu. Italijos sostinėje moteris lankėsi pirmą kartą.

Roma man atrodo lyg vyresnio amžiaus, gražiai susitvarkiusi, pasidažiusi, pasitempusi teta, gerai gaminanti valgyti ir apskritai besimėgaujanti gyvenimu ir niekur neskubanti.

„Sausis man – atostogų metas, todėl pasinaudojusi proga buvau išvykusi į Romą. Šis miestas yra labai kompaktiškas, visur lengva nukeliauti net nesinaudojant viešuoju transportu, todėl apėjome visas svarbiausias žemėlapyje nurodytas vietas. Tai nebuvo pirmas miestas užsienyje, kurį aplankiau, todėl buvo kažkas jau matyta – Roma nepaliko labai didelio įspūdžio. Žinoma, man vis vien patiko šis miestas, jo nuotaika. Savo kelionių CV papildžiau dar viena vieta, kuri buvo verta dėmesio“, – patikino L.Šurnaitė-Kairienė.

Moteris teigė, kad ją sužavėjo ramių ir niekur neskubančių vietinių Romos gyventojų gyvenimo būdas.

„Roma man atrodo lyg vyresnio amžiaus, gražiai susitvarkiusi, pasidažiusi, pasitempusi teta, gerai gaminanti valgyti ir apskritai besimėgaujanti gyvenimu ir niekur neskubanti“, – kalbėjo buvusi laidų vedėja.

BFL/Tomo Lukščio nuotr./Lavija Šurnaitė-Kairienė su drauge
BFL/Tomo Lukščio nuotr./Lavija Šurnaitė-Kairienė su drauge

L.Šurnaitė-Kairienė teigė sau leidusi atsipūsti tik sausio mėnesį, nes prieš didžiąsias žiemos šventes vyko intensyvūs filmavimai, tikras „darbų maratonas“. Žurnalistė mano, kad šis nedidelis prasiblaškymas suteiks jai jėgų kibti į naujus projektus.

„Kai pailsi, tai savaime atsiveria kažkokios čakros. Pailsėjau nuo kasdienybės, po lietuviškų orų pasišildėme tiesiogine to žodžio prasme saulėje, nes ten saulė ryški ir sausio viduryje“, – pastebėjo ji.

Prieš žiemos šventes dešimties laidų ciklą apie interjerą „Idėjos namams“ „Lietuvos ryto“ televizijoje vedusi moteris kol kas laukia, kol bus patvirtintas jos naujasis projektas. Ar nauja laida su L.Šurnaite-Kairiene atsiras televizijos eteryje, turėtų paaiškėti po mėnesio.

„Jei manęs klausiate apie ateities projektus, tai galiu atsakyti, kad visada yra svarstymų ir galvojimų, bet kol kas negaliu nieko konkretaus pasakyti. Kol kas dar yra klaustukas... Galiu pasakyti, kad šįkart laida turėtų būti tikrai ne apie interjerą“, – kalbėjo L.Šurnaitė-Kairienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius