-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ledo ritulininkas Nerijus Ališauskas su žmona Aiste susilaukė sūnaus

Ledo ritulininko Nerijaus Ališausko ir jo žmonos Aistės Ališauskienės šeimoje – džiugios naujienos. Pora susilaukė sūnaus. Naujienomis apie pirmagimio gimimą žinomas sportininkas pasidalijo socialinio tinklo paskyroje.
Nerijus Ališauskas ir Aistė Ališauskienė
Nerijus Ališauskas ir Aistė Stepanavičiūtė / Nakutis photography nuotr.

Džiaugsmingomis naujienomis apie pirmagimio gimimą Nerijus Ališauskas pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Vyras neslėpė besidžiaugiantis nauju šeimos nariu, o žmoną Aistę vadino savo didvyre.

„2020 m. birželio 4 d. yra diena, kai aš tapau laimingiausiu vyru visoje planetoje! Negaliu apibūdinti emocijų, kurios kilo iškart po gimimo... Labai didžiuojuosi savo žmona Aiste. Tu esi mano didvyrė“, – nuoširdžių žodžių laimingos dienos proga negailėjo ledo ritulininkas.

15min primena, kad prieš dvejus metus, pietų Italijoje N.Ališauskas su A.Stepanavičiūte amžiną meilę prisiekė magiškoje Amalfio katedroje, kur iškėlė tikras itališkas vestuves, kurių nuotraukos tiesiog gniaužė kvapą.

Nerijaus Ališausko ir Aistė Stepanavičiūtės istorija prasidėjo jau seniai. Mergina – sportininko geriausio draugo pusseserė, su kuria jis susipažino dar būdamas paauglys, prieš 14 metų.

„Šiltesnius jausmus vienas kitam pajutom būdami jau vyresni. Kartu esame beveik penkerius metus“, – 15min pasakojo Nerijus Ališauskas.

Tačiau jųdviejų santykius spėjo patikrinti ne tik laikas, bet ir atstumas – ledo ritulininkui pradėjus žaisti Latvijoje, porai teko draugauti gyvenant skirtingose šalyse. Visgi turizmo vadybos diplomą įgijusi mergina, rudenį išėjo iš darbo, kuriame organizuodavo keliones, ir persikėlė gyventi pas mylimąjį į Rygą.

Tad ilgiau nelaukęs, sportininkas nusprendė žengti tolimesnį žingsnį jųdviejų santykiuose. 2017 metų birželį, atostogaujant Rio de Žaneire, jis Aistei pasipiršo.

„Priklaupiau prieš pat lipant į sraigtasparnį, buvo labai romantiška. Iškart po to grožėjomės nuostabiais Rio vaizdais“, – prisiminęs jaudinančią akimirką šypsojosi Nerijus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius