Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinio šou „Kas? Kur? Kada?“ kūrėjai žiūrovus kviečia mesti iššūkį žinovams

Šį pavasarį TV3 eteryje startuosiančio legendinio prieš 37-erius metus Rusijoje, o vėliau ir kitose pasaulio šalyse fenomenaliai išpopuliarėjusio intelektinio televizijos šou „Kas? Kur? Kada?“ kūrėjai visus TV3 žiūrovus kviečia mesti iššūkį laidoje dalyvausiančioms žinovų komandoms.
Robertas Petrauskas
Robertas Petrauskas / TV3 nuotr.

Azartiška ir kvapą gniaužianti laida, kurios metu savo protų aštrumą demonstruos gerai TV3 žiūrovams žinomi intelektualai, verslo ir pramogų pasaulio atstovai susidurs su... tik pačių TV3 žiūrovų išmone!

Pačius sukčiausius klausimus – nuo pasaulio ir Lietuvos istorijos, politikos, geografijos, meno ir kultūros, iki šių dienų aktualijų ar tiesiog žmogaus išmonės ir fantazijos jau dabar visi TV3 televizijos žiūrovai ir legendinės laidos gerbėjai yra kviečiami siųsti el. pašto adresu kaskurkada@tv3.lt arba pildyti specialią anketą www.tv3.lt/kaskurkada.

„Jeigu ir nepavyks pakliūti į Žinovų komandą, visus kviečiame bandyti patekti į TV3 žiūrovų komandos gretas. Tapti jos nariu labai paprasta – laidos kūrėjams tereikia atsiųsti klausimą. Jei pasiseks ir klausimas praeis laidos autorių filtrą, žiūrovas taps tokiu pat svarbiu ‚Kas? Kur? Kada?‘ nariu kaip ir žinovai, žaisiantys studijoje. Dalyviams bus suteikta galimybė laimėti įvairių prizų ir pinigų, tačiau užvis svarbiausia – taip jie padės TV3 žiūrovų komandai kautis ir nugalėti“, – visus TV3 žiūrovus klausimus ragina siųsti laidos „Kas? Kur? Kada?“ kūrybinio turinio vadovas Robertas Petrauskas.

Šou „Kas? Kur? Kada?“ kūrėjai primena, kad laidos redakcija nėra įsipareigojusi atsakyti ir susisiekti su visais laiškų autoriais. Redakcija taip pat pasilieka teisę redaguoti ar perdaryti atsiųstus klausimus bei juos naudoti savo nuožiūra. Visos aukščiau išvardintos sąlygos yra sudėtinė žaidimo „Kas? Kur? Kada?“ dalis ir savo klausimą siųsdamas siuntėjas iškart patvirtina, kad su laidos sąlygomis sutinka.

Pirmą kartą Rusijoje intelektualus televizijos šou „Kas? Kur? Kada?“ buvo parodytas dar 1975 m., vėliau laida fenomenalaus populiarumo susilaukė Bulgarijoje, Armėnijoje, Azerbaidžane, Gruzijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje, o pernai – Turkijoje, Kazachstane ir JAV.

Smarkūs protų mūšiai intelektualiame TV šou „Kas? Kur? Kada?“ – jau netrukus per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius