Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Liepa Norkevičienė atsisakė priaugintų plaukų ir nusikirpo asimetriškai: ar tinka?

Dainininkė Liepa Norkevičienė pavasarį pasitinka pakeitusi šukuoseną. Žinoma moteris nusprendė atsisakyti ilgų, priaugintų garbanų, ir tapo trumpaplauke. O kad būtų įdomiau, pasipuošė akį traukiančiu, asimetrišku plaukų kirpimu.
Grožio salono „Sophistique“ atidarymo akimirka
Evaldas ir Liepa Norkevičiai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Iki šiol gerbėjai L.Norkevičienę matė kaip ilgaplaukę šviesiaplaukę. Bet savaitės pabaigoje dainininkė nusprendė savo išvaizdą atnaujinti.

„Atėjo metas pokyčiams. Kadangi plaukų dažyti, gadinti, nesinorėjo, tai sugalvojau, kad reikia nuimti priaugintus plaukus. Taip, tie ilgi plaukai buvo priauginti... Kartu su kirpėja nusprendėme jų atsikratyti ir leisti mano plaukams pailsėti. Dabar norėjosi natūralesnės išvaizdos. Be to, šią akimirką trumpi plaukai patogiau – juk tokie orai, reikia kepures nešioti... O ir visi televizijos projektai pasibaigę, nereikia šukuosenų kurti. Galiu būti paprastai, pailsėti“, – 15min sakė L.Norkevičienė.

Kirpykloje ji ne tik atsikratė priaugintų plaukų sruogų, bet ir pasipuošė nauju plaukų kirpimu. „Pakirpti plaukus asimetriškai buvo mano kirpėjos mintis. Džiaugiuosi, kad ją tokią turiu, – visad sugalvoja kažką naujesnio, gražiai sutvarko, po vizito pas ją visada šypsausi. Pokyčiai visada smagu“, – šypsojosi.

Kaip naują Liepos šukuoseną vertina aplinkiniai? „Visi pastebi, kad nusitrumpinau plaukus. O kad tie plaukai dar ir asimetriški, mažai komentuoja. Aišku, nėra tie pokyčiai drastiški – nenusidažiau plaukų raudonai, neišskutau skiauterės. Mano vyrui pokyčiai patiko. Prieš eidama į kirpyklą klausiau jo, kirpt tuos plaukus ar ne... Sakė, kad daryčiau, ką noriu. Juk ne dėl plaukų ilgio jis mane myli. Ir su ilgais, ir su trumpais plaukais mylės. Aš nesikišu į jo šukuosenų reikalus, jis nesikiša į mano“, – sakė.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė

15min atkreipus dėmesį, kad pastaruoju metu L.Norkevičienė retai bematoma viešumoje, dainininkė sakė, kad pastaruoju metu leido sau pailsėti – atostogavo.

„Dabar po truputį grįžtu į darbus. Vėl prasideda vieni, kiti filmavimai... Visas savaitgalis bus darbingas – ir koncertai, ir televizija. Mano veikla nesibaigia, jos netrūksta. Taip ir gyvename“, – šypsojosi.

O gal tas dabartinis ramesnis gyvenimo periodas – puikus metas šeimynai gausinti?.. „Kada tas šeimos pagausėjimas bus, tada ir bus... Specialiai jo neplanuojame. Mūsų amžius dar neįpareigoja skubėti lauktis vaikų. Jaučiamės turintys to laiko rezervo. Vis dar turime savo nepasiektų svajonių, vis dar norisi pagyventi dviese. Bet vaikai ateityje tikrai bus“, – sakė L.Norkevičienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sofio Gelašvili-Niūniavę grožio salono atidaryme sveikino būrys garsių svečių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius