-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvis laimės pasaulio gėjaus rinkimus?!

Naujienų portalui 15min.lt pavyko pasikalbėti su pirmąsyk pasaulio gėjų konkurse „Mr. Gay World 2009“ dalyvausiančiu lietuviu.
A.Burnickis dalyvaus pasaulio gėjų konkurse „Mr. Gay World 2009"
A.Burnickis dalyvaus pasaulio gėjų konkurse „Mr. Gay World 2009". / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Rinkimai Kanada

Vasario 4–7 dienomis Vistlerio miestelyje, Kanadoje, vyks pasaulio gėjų konkursas „Mr. Gay World 2009“. Pirmą kartą tokiame konkurse dalyvauja ir Lietuvos atstovas Artūras Burnickis, Lietuvoje labiau žinomas Vipo pseudonimu.

Savo laiške A.Burnickis-Vipas rašo, esą mūsų homofobijos iškankintam kraštui nepakenktų ir toks titulas. „Taigi prašau visų geros valios žmonių prisidėti prie puikios gerumo akcijos „Balsuok už Artūrą“, – prašo vyrukas.

Pakliuvo tarp 24 delegatų

Naujienų portalui 15min.lt pavyko rasti Vengrijos sostinėje Budapešte gyvenantį Vipą ir jį išklausyti.Tikiuosi laimėti. Vienareikšmiškai, – kalba A.Burnickis.

„Iki pasaulio konkurso yra ilgas kelias. Iš pradžių reikia laimėti savo šalyje, vėliau keliauji į Europą, iš europinio konkurso – į pasaulio. Iš Europos konkurse „Mr. Gay World 2009“ gali dalyvauti 7 delegatai“, – pasakojo A.Burnickis.

Lietuvis pakliuvo tarp 24 kandidatų, dalyvausiančių „Mr. Gay World 2009“, tačiau to dideliu pasiekimu nelaiko. „Lietuva, rodos, 8 metus iš eilės išsirenka misterį gėjų, tačiau lietuviai niekuomet nedalyvaudavo tarptautiniuose konkursuose, o karjerą baigdavo pornografijos industrijoje“, – kalbėjo A.Burnickis.

Tikisi pirmosios vietos

Vaikinas yra pirmasis Lietuvos istorijoje vyrukas, dalyvausiąs tokiame konkurse. Pasak paties A.Burnickio, tai sėkmė. „Tikiuosi laimėti. Vienareikšmiškai. Tai yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl ten važiuoju", – kalbėjo A.Burnickis.

Paklaustas, kokiais kriterijais remiantis rinkimuose „Mr. Gay World 2009“ bus vertinami vaikinai, Vipas įvardijo iškalbingumą, išvaizdą ir požiūrį į žmogaus teises. „Nugalėtojas tampa ne gražiausiu pasaulyje gėjumi, bet homoseksualių žmonių bendruomenės ambasadoriumi pasaulyje“, – pasakojo savo pergale tikintis A.Burnickis.

A.Burnickis tikino, kad ruošiasi konkursui, tačiau iki sporto salės vis neprieina. „Pradėjau žiūrėti maistą. Nesu grožio fanatikas, todėl šiam konkursui iškėliau kitus prioritetus. Jeigu ten važiuoju, vadinasi, turiu tikslą", – kalbėjo vaikinas.

Norintys balsuoti internete už Lietuvos ar kitos šalies atstovą konkurse „Mr. Gay World 2009“ spauskite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius