-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviško vaikų mados ženklo gimtadienio svečių būryje – stilingos mamos ir jų atžalos

Antradienio vakarą pro Vilniaus gatvėje įsikūrusios „Ali šokoladinės“ langus buvo galima pamatyti būrį pasipuošusių vaikų bei jų tėvų. Jie visi šventė lietuviško vaikų mados ženklo gimtadienį. To vakaro šeimininke ir prekių ženklo atstove tapo žinoma kūrėja, antro vaikelio besilaukianti Julija Žižė, su dukrele Lėja.
Laura Mazalienė su dukra, Julija Žižė su dukra Lėja, Sigitas ir Natalija Martinavičiai
Laura Mazalienė su dukra, Julija Žižė su dukra Lėja, Sigitas ir Natalija Martinavičiai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Į gimtadienio šventę atvyko Julija Žižė, Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė, Agnė Grigaliūnienė, Natalija ir Sigitas Martinavičiai, Patricija Gadžijeva, Laura Mazalienė, Goda Skačkauskaitė-Jokubauskienė ir kiti.

Be būrio stilingų mamų su tokiom pačiom stilingom atžalom, atšvęsti gimtadienio buvo pakviesti ir fotosesijų veidai – mažieji mados ženklo „OXOX“ ambasadoriai. Kol mažieji svečiai buvo užsiėmę savais reikalais – veidų marginimu, žaidimais su balionais, pozavimu prieš kamerą bei, žinoma, skanėstų degustacija, mamos domėjosi eksponuojama šio sezono kolekcija.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė su dukra
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė su dukra
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gimtadienio akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gimtadienio akimirka

Prekių ženklo atstove tapusi Julija Žižė 15min tikino esanti labai ekonomiška mama.

„Visos mamos žino, kad drabužius vaikai labai greitai išauga. Perku tai, kas yra stilinga ir gražu, bet proto ribose. Na, tik turime kelis perliukus – „Chloe“ suknelę ir „Burberry“ striukę. Bet juos pirkdama žinojau, kad ir antras vaikas galės nešioti, o galiausiai liks drabužėliai lėlėms“, – 15min juokdamasi sakė Julija Žižė.

Moters dukra Lėja kol kas dar prie spintos ilgų valandų nestovi, bandydama išsirinkti, ką apsirengti – šiuo klausimu ji visai nėra išranki. Tačiau visuomet stengiasi būti panaši į mamą.

„Šiandien į renginį išsirinko rengtis tokią pačią suknelę, kokią dėviu ir aš – juodą, platėjančią, – šypsojosi ji. – Bet Lėja visada labai džiaugiasi, kai aš kažką naujo nuperku. Jai labai patinka puoštis ir gražiai atrodyti.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Julija Žižė su dukra
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Julija Žižė su dukra

Šis metas Julijai ypatingas – moteris laukiasi antros dukrelės. Nors jau vardas išrinktas, mergaitės sutikimui kone viskas paruošta, po parduotuves Julija sako nelaksčiusi ir naujų drabužėlių nepirkusi.

TAIP PAT SKAITYKITE: Antros dukros besilaukianti Julija Žižė įsiamžino fotosesijoje: „Nekantrauju susitikti su Otilija“

„Labai ramu, nes visi seni Lėjos drabužėliai lieka Otilijai. Lėja labai greitai augo, todėl niekas nesunešiota. Bet aišku, jei kažką gražaus pamatysiu mažajai, tikrai nupirksiu“, – 15min kalbėjo Julija Žižė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Antros dukros besilaukianti Julija Žižė įsiamžino fotosesijoje: „Nekantrauju susitikti su Otilija“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius