-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balsą“ laimėjusi Evita Cololo už pergalę dėkoja tėčiui: jo dovana iš Ispanijos tapo ženklu

Sekmadienio vakarą Lietuvoje gimė nauja žvaigždė. „Lietuvos balsą“ laimėjusi 18-metė Evita Cololo pripažįsta iki šiol negalinti patikėti, kas nutiko, tačiau yra įsitikinusi – tai yra jos kelias. Nuo mažens su muzika augusi mergina pripažįsta, kad puikiu vokalu pasižymėjo ir prieš pusmetį miręs tėtis Vitalijus, kuriam ji ir skyrė šią pergalę.
Evita Cololo su tėčiu Vitalijumi
Evita Cololo su tėčiu Vitalijumi / 15min ir LNK nuotr.

„Man dar euforija. Dar nelabai suvokiu, kas įvyko, bet po truputį susigyvenu su mintimi. Gaunu daug gražių žinučių iš žmonių, kurie palaikė“, – po pergalės pripažino Evita, iš karto išskubėjusi atgal į gimtuosius Druskininkus, pas savo šeimą. Artimųjų ir gimtojo miesto palaikymas buvo toks stiprus, kad leido savo jėgomis patikėti ir Evitai.

Pirmadienio rytą 15min tiesioginės transliacijos metu kalbinta dvyliktokė pasakojo, kad muzika jos gyvenime visada užėmė svarbią vietą, tačiau pradžia nebuvo tokia, kaip dažnas galėtų įsivaizduoti. Tėvų paskatinta vaikystėje, ji išbandė dainavimo pamokas, tačiau pripažįsta, kad dainuoti veržėsi tikrai ne pati.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vitalijus Cololo su dukra Evita
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vitalijus Cololo su dukra Evita

„Tėtis mane pabandė nuvesti į vaikų chorą ir aš apsiverkiau, man visiškai nepatiko dainuoti. Tada pasakiau, kad jei jau dainuosiu, tai tik viena. Tada Motinos dienos proga reikėjo parengti pasirodymą, muzikos mokytoja mane susistabdė ir nebepaleido“, – pripažįsta Evita.

Užpildyti anketą į „Lietuvos balso“ projektą taip pat sugalvojo ne ji pati. Kaip juokiasi Evita, ją kone privertė mama ir dainavimo mokytoja, ir ji tikrai nesitikėjo, kad nukeliaus taip toli. Net ir vakar, stebėdama balsavimo rezultatus, Evita manė, kad tarp keturių geriausių irgi nepateks.

Pokalbis su Evita Cololo – vaizdo įraše:

VIDEO: Prakalbusi apie tėtį „Lietuvos balso“ nugalėtoja Evita Cololo nesulaikė ašarų: „Tai dovana jam“

Tiesioginės transliacijos metu ašarų nesulaikiusi Evita sako, kad ši pergalė iš tiesų yra skirta jos tėčiui Vitalijui. Mergina pasakojo, kad kai tėtis atostogavo Ispanijoje, jis nupirko dukrai „The voice“ kvepalus, kurie buvo mikrofono formos.

„Ir tai buvo kaip ženklas. Man juos atvežė mama, ir tai tikrai tapo paskata eiti šiuo keliu. Žinoma, šią pergalę skiriu labiausiai jam“, – jautriai kalbėjo Evita.

Prakalbusi apie praėjusių metų gruodį netikėtai Ispanijoje mirusį tėtį Evita sako žinojusi, kad daug kas komentuos, jog pergalę ji pasiekė tik dėl savo pavardės, tačiau į šiuos vertinimus ji stengiasi nereaguoti.

„Aš jau seniai galėjau būti pramogų pasaulyje, tačiau tuo metu nenorėjau viešumos. Buvau susitaikiusi su faktu, kad daug kas rašys, jog tai lėmė tik mano pavardė. Bet šitas palaikymas, kurį pajaučiau, yra labai šaunus. Žmonės pamatė ne tik kokia mano pavardė, bet ir ką aš galiu. O dabar aš kaip tik noriu garsinti savo pavardę, aš ja labai didžiuojuosi“, – 15min sakė mergina.

Mariaus Žičiaus nuotr./Vitalijus Cololo su dukra Evita
Mariaus Žičiaus nuotr./Vitalijus Cololo su dukra Evita

Po šeimos tragedijos eiti į viešumą buvo išties sunku, tačiau ji žinojo, kad šio kelio jai linki ir tėtis. Būtent todėl projekto superfinale mergina pasirodė su tėčio švarku.

„Pasiruošimas finalui man nebuvo labai lengvas. Aišku, kad buvo momentų, kai jaučiausi silpna, tačiau tuomet turi suimti save į rankas ir laikytis savo kelio. Tokioje situacijoje privalai išmokti būti stipri. Nes jei tik nuleisi rankas, viskas absoliučiai ims slysti iš po kojų. Žinoma, kad šį, finalinį, pasirodymą noriu skirti tėčiui. Todėl ir į sceną lipu su savo tėčio švarku, kuris man turi labai ypatingą reikšmę“, – apie savo pasirodymą ir stiprybės scenoje suteikusi drabužį kalbėjo Evita.

15min primena, kad gruodžio mėnesį Ispanijoje atostogų metu staiga mirė žinomas laidų vedėjas, humoristas Vitalijus Cololo, kuriam buvo 45-eri. Atsisveikindama su tėčiu dukra Evita prie jo kapo jam skyrė jautrią dainą.

VIDEO: Prie Vitalijaus Cololo kapo – jautri dukters daina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius