Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Lietuvos balso“ mokytoja Dž.Butkutė: „Nesu ragana, bet netoleruoju, kai muzika kerta per ausį“

„Viskam būna pirmas kartas“, – šypsodamasi sako Džordana Butkutė, jau nesuskaičiuojamą kartą gaudama tą patį visus dominantį klausimą – kodėl ji nusprendė pirmą kartą žengti į televiziją ir tapti penktojo „Lietuvos balso“ sezono mokytoja. Dainininkė neslepia – jos niekada nežavėjo jokie televiziniai muzikos ar šokių projektai, tačiau apie šį, ji atsiliepia visiškai kitaip: „Iš tikrųjų būti mokytojos kėdėje man yra garbė, pati nesitikėjau, kad bus taip įdomu!”
Džordana Butkutė, Inga Jankauskaitė
Džordana Butkutė, Inga Jankauskaitė / LNK nuotr.

Kiekvieną savaitgalį vykstančioje „Lietuvos balso“ „Facebook“ tiesioginėje konferencijoje, paklausta, ar save laiko griežta ir ar tokia bus savo komandos nariams, Džordana rėžia tiesiai: „Nesu karinga, griežta, nusistačiusi, na, žodžiu, nesu ragana, bet ir negaliu toleruoti, jei kažkieno dainavimas kerta per ausį“. Atlikėja juokdamasi pripažįsta, kad būna, jog suraganėja, bet to jau geriau niekam nepamatyti...

Penktojo sezono aklųjų perklausų filmavimams jau praėjus Džordana pusę lūpų užsimena apie balsus, privertusius ją nuspausti raudonąjį mygtuką. „Buvo, kad klausausi ir iš pradžių atrodo kažkas ne taip. Ir paskui klausausi ir kažkas taip vau užkabina ir tada viskas – turiu žūtbūt pamatyti, kas ten. O kai pamatau, tai praktiškai niekada nenusivyliau. Buvo, kad ir apsiverkiau, taip suspaudė širdį. O kartais tiesiog kažkiek mačiau savęs, jėgos, charizmos“, – įspūdžiais iš pirmųjų filmavimų pasidalino Džordana ir nors apie projekto dalyvius daugiau detalių atskleisti negali, bet tvirtai patikina – savo komandoje turi žmogų, kurį mato, kaip viso projekto laimėtoją.

Scenos karalienės titulą užsitarnavusi Džordana Butkutė, paklausta, kas po jos galėtų užimti jos vietą, užtikrintai sako, jog antros Džordanos tikrai nereikia, o tokį titulą juk gali gauti ir visiškai į ją nepanaši atlikėja. „Galbūt tokia karalienė atsiras ir balse? – retoriškai klausia Dž.Butkutė, tačiau iškart ir priduria, – bet vėlgi, čia reikalingas įdirbis. Juk iškart karaliene netampama. Turi vis tiek pradžioje pabūti piemenaite, vėliau princesaite, tada ir juodas periodas turi būti, kad po to pelnytai gerbėjai galėtų uždėti karūną.“

Kaip Džordanos ir kitų projekto mokytojų komandų dalyviams seksis kovoti dėl savosios vietos „Lietuvos balse“ ir ar čia užgims nauja scenos karalienė ar karalius, projekto gerbėjai pamatyti galės jau šį rudenį LNK televizijos eteryje, o patys nekantriausi laukiami rugpjūčio 10-11 dienomis, Palangoje vyksiančiuose „nokautų“ filmavimuose, kuriuose tarpusavyje susirungs 60 geriausių Lietuvos balsų, kuriuos į savo komandas pasirinko Džordana Butkutė, Leonas Somovas, Donatas Montvydas ir Inga Jankauskaitė.

LNK nuotr./Leonas Somovas, Džordana Butkutė, Inga Jankauskaitė, Donatas Montvydas
LNK nuotr./Leonas Somovas, Džordana Butkutė, Inga Jankauskaitė, Donatas Montvydas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius