-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balse“ susikibo Inga Jankauskaitė ir Leonas Somovas: „Įžeidinėti – silpnumo požymis“

Socialiniuose tinkluose „Lietuvos balsas“ pasidalino dar nematytu vaizdo įrašu iš trečiosios projekto laidos, kuri TV eteryje pasirodys sekmadienio vakarą. Vaizdo įraše užfiksuotas L.Somovo ir I.Jankauskaitės ginčas, įvykęs dėl vienos dalyvės, kuriai „aklųjų perklausų“ metu atsisuko abu mokytojai.
Inga Jankauskaitė ir Leonas Somovas
Inga Jankauskaitė ir Leonas Somovas / „Lietuvos balso“ nuotr.

Nufilmuotame epizode L.Somovas negaili I.Jankauskaitei kandžių komentarų, sakydamas, jog pagal jos komandos lygį, dalyvės pasirodymas Ingai patiko vos prasidėjęs, tuo tarpu pati Inga Leonui atsikirto, jog dalyvė solistės jėgos pas Leoną niekuomet nepajustų, nes mokytojas apie vokalą neturi jokio supratimo ir viskas, ką gali, tai ant kūrinio uždėti „beat‘ą“.

„Lietuvos balso“ nuotr./Inga Jankauskaitė
„Lietuvos balso“ nuotr./Inga Jankauskaitė

Tarp geriausiais draugais projekto metu spėjusių tapti mokytojų įsiplieskęs ginčas netruko peraugti ir į kandesnius žodžius vienas kitam, po kurių Donatas Montvydas ir Justinas Jarutis atsitraukė ir geriausių bičiulių „pasikandžiojimą“ nusprendė stebėti iš žiūrovų vietos.

„Pas tokią piktą mokytoją tikrai nerekomenduočiau eiti“, – laidoje Ingai Jankauskaitei įgėlė L.Somovas.

„Įžeidinėjimas kitų žmonių yra silpnumo požymis, pagalvok ir apie tai. Ką jis gali suprasti apie moters pasaulį?“, – po mokytojo replikos dalyvei atrėžė I.Jankauskaitė.

„Lietuvos balso“ nuotr./Leonas Somovas
„Lietuvos balso“ nuotr./Leonas Somovas

Laidoje L.Somovas pripažins – kovojant dėl geriausių balsų, tinkamus žodžius parinkti ne visada taip paprasta: „Kartais mūsų emocijos paima viršų, greitai susierzini, greitai kažką atsakai, o dažniausiai tuomet atsakai net nepagalvojęs.“

Aštrūs Ingos Jankauskaitės ir Leono Somovo komentarai ir dalyvės sprendimas, kurį mokytoją, po jų vienas kitam išsakytos kritikos, pasirinkti – sekmadienį 19:30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius