Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ dalyvė Carol susilaukė dukters: vardą su vyru išrinko jau per antrą pasimatymą

Buvusios „Lietuvos balso“ dalyvės Karolinos Juškaitės-Carol ir Klaido Urvakio šeima gyvena džiugiomis naujienomis – pora susilaukė dukters.
Karolina Juškaitė ir Klaidas Juška
Karolina Juškaitė ir Klaidas Juška / Deivido Pimpės ir Harizma nuotr.

„Dukra gimė birželio 19 dieną, 19.05 val., vakarinukė. Ir dabar ji tokia naktinėtoja, mėgsta dieną pamiegoti, o naktį – žaisti“, – 15min šypsodamasi pasakojo Karolina.

Pasak jos, vaiko gimimas – tikras stebuklas, o tapti mama – nuostabus jausmas. „Gal nuskambės banaliai, tačiau kai tau vaikelį uždeda ant krūtinės – tai lyg kažkoks nušvitimas, iškart pasimiršta visi sunkūs momentai, o tu pradedi dievinti tą grožį, kurį pagimdei. Man dar sunku rinkti žodžius, nes vis verkiu žiūrėdama į dukrą: kokia ji graži, kiek ji turi mano, kiek vyro bruožų!“ – emocijų neslėpė Karolina.

Asmeninio albumo nuotr./Karolina Juškaitė-Carol ir Klaidas Urvakis
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Juškaitė-Carol ir Klaidas Urvakis

Tiek pati atlikėja, tiek mažylė jaučiasi puikiai. Karoliną labai palaikė vyras, jis kartu dalyvavo gimdyme. „Vyras taip pat išgyveno viską, jis buvo toks empatiškas man, kad net perėmė skausmą“, – pasakojo atlikėja.

Pora dukrai jau davė vardą, kurį išrinko... per antrą pasimatymą, jau tuomet Karolina ir Klaidas žinojo, kad kai turės dukrą, ji bus Saulė.

„Per antrą pasimatymą nusprendėme ir tai, kad būsim šeima. Kaip ir nusprendėm dėl Saulės. Jau tuomet sakėme, kad ji švies mums visą gyvenimą kaip saulė“, – linksmai prisiminė Karolina.

Jau tuomet jiedu buvo sugalvoję vardą ir būsimam sūnui, jei būtų gimęs berniukas, jį būtų pavadinę Vakariu.

15min primena, kad Karolina ir Klaidas susituokė kovo 3-iąją, trečio mėnesio trečią dieną. Esą skaičius „3“ judviejų santykiuose visuomet buvo simbolinis – net ir draugauti pora ėmė 13 dieną, 13 val., todėl ir dabar abu norėjo, kad vestuvėse „3“ taptų ypatingu skaičiumi.

Vestuves pora sako pradėjusi planuoti nuo pat savo draugystės pradžios, kurią jiedu skaičiuoja nuo 2016-ųjų birželio. Tuomet draugauti pasiūlęs Klaidas jausmų į vatą nevyniojo – jis iškart prisipažino ieškantis žmonos ir norintis su Karolina kurti šeimą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmagimio besilaukianti „Lietuvos balso“ dalyvė K.Juškaitė-Carol vestuves atšoko simbolinę dieną

Asmeninio albumo nuotr./Karolina Juškaitė-Carol
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Juškaitė-Carol

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius