Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Lietuvos balso“ nugalėtojas Paulius Bagdanavičius švenčia 30-metį: pasidalijo miela šeimos fotosesija

Grupės „el Fuego“ narys, 2014-aisiais „Lietuvos balse“ triumfavęs Paulius Bagdanavičius šį pirmadienį, birželio 18-ąją, švenčia jubiliejų – dainininkui suėjo 30 metų. Pasak jo, šiuo metu jis turi kone viską – kiekvieną dieną jaučiasi labai laimingas ir nežinotų, ko dar galėtų iš gyvenimo prašyti.
Paulius Bagdanavičius su žmona Lina ir dukra Paulina
Paulius Bagdanavičius su žmona Lina ir dukra Paulina / Asmeninio albumo nuotr.

„30-metis atrodo puikus laikas švęsti! Bet puikus laikas ir susimąstyti“, – 15min šypsodamasis sakė Paulius Bagdanavičius.

Šiandien Paulius sako esantis beprotiškai laimingas – turi mylimą ir mylinčią šeimą bei darbą, į kurį kasdien malonu keltis. Dėl pastarosios sėkmės jis labiausiai dėkingas savo tėvams.

„Vos baigęs mokyklą neįsivaizdavau, ką veiksiu savo gyvenime. Kažkada tėvams sakiau: kam man mokytis muzikos, jeigu iš to duonos nevalgysiu... Šiandien už tuos žodžius turiu atsiprašyti dešimt kartų ir padėkot, kad jie mane matė šioje srityje. Tai yra jų nuopelnas, beprotiškas indėlis. Juk dabar iš to išlaikau savo šeimą“, – kalbėjo dainininkas.

Sulaukęs 30-ies Paulius Bagdanavičius tikina, kad jam šis skaičius atrodo labai didelis. Tačiau ir jo gyvenimas – ne ką mažiau turiningas: „Kažkada atrodė, kad šiame amžiuje jau būsiu subrendęs ir pakankamai patyręs. Visgi visi potyriai atsiranda ne dėl amžiaus, jie ateina iš to, ką tu darai... Dabar esant tėčiu suprantu kur kas daugiau. Dabar kiekvienam žingsnyje yra atsakomybė.“

Pasak atlikėjo, tėvystė – viena svarbiausių jo gyvenimo dovanų. Tapus tėčiu, viskas įgavo prasmę, ir jis sako nežinantis, ko iš gyvenimo galėtų dar prašyti: „Rytą atsikėlus pati didžiausia dovana būna dukra. Jos pirmi išmokti žodžiai „tėti“, o jau po kelerių metų ir ilgesnis žodis „tėveli“ – išgirdęs gali iš džiaugsmo ir apsiverkti.“

Asmeninio albumo nuotr./Pauliaus Bagdanavičiaus dukra
Asmeninio albumo nuotr./Pauliaus Bagdanavičiaus dukra

„Jeigu manęs paklaustų, ko noriu dovanų – aš neturėčiau atsakymo. Galbūt dėl to, nes esu be proto laimingas, visos dovanos pačios atėjo į mano gyvenimą – dukrytė ir nuostabi žmona. Nors mano žmonai tikrai labai sunku su manimi, nes dažnai daug reikalauju kaip iš moters, kaip iš gyvenimo draugės. Tai nepriklauso nuo jausmų, visada vadovaujuosi protu ir noriu 200 procentų savęs atiduoti tiek gyvenime, tiek karjeroje. O tai, žinoma, paliečia viską, kas yra šalia manęs. Galbūt todėl ir nugalėjau „Lietuvos balsą“, visuomet sakiau, kad darbas yra žmogaus atvaizdas. Jei tavęs kažkur nėra, vadinasi, per mažai stengiesi“, – sakė jis.

Šiais metais išsipildė ir dar viena Pauliaus svajonė – jis su žmona Lina ir dukra Paulina persikėlė į naują, pagaliau savą būstą.

Asmeninio albumo nuotr./Paulius Bagdanavičius su žmona ir dukra
Asmeninio albumo nuotr./Paulius Bagdanavičius su žmona ir dukra

„Paskutiniai metai pas mus buvo labai nuostabūs – nauji namai, nauji plotai dukrytei, nuostabūs kaimynai. Labai džiaugiamės galėdami gyventi savo išsvajotuose namuose, prie kurių labai prisidėjo mano ir žmonos tėvai“, – džiaugėsi atlikėjas.

Tad čia jis nusprendė surengti ir savo gimtadienio šventę. „Iš pradžių neplanavau ir nenorėjau švęsti, bet kažkaip tarp darbų ištaikiau ir nutariau vienintelį savo laisvą savaitgalį skirti priimti draugus. Iš pradžių būsime namuose, tada kelsimės į VIP katamaraną laivą, prasiblaškysime ir vėl sugrįšime į Bagdanavičių rezidenciją“, – sakė jis.

O pūsdamas žvakutes ant torto jis sako galvos apie išties didelį norą.

„Tikiuosi save per šį artėjantį dešimtmetį išvysti net tik Lietuvos scenoje, mano balsas turi skambėt ne tik mūsų šalyje, – šypsojosi atlikėjas. – Jeigu manęs prieš 10 metų kas būtų pasakęs, kaip dabar gyvensiu, niekada nebūčiau patikėjęs. O jei kas paklaustų, ką veiksiu per savo artėjantį dešimtmetį – atsakyčiau, kad daug mokysiuosi. Mokslas ir žinios mus gali atvesti ten, kur mes savęs, atrodo, niekada nepamatysim! Eureka!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius