-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos įžymybės lietuvišką žiemą mielai iškeistų į kaitinimąsi kurortuose

Lietuvos įžymybės ilgėjančias naktis ir vis labiau žvarbstantį lietuvišką orą mielai iškeistų į nerūpestingą gulėjimą užsienio kurortuose. Pramogų pasaulio atstovai tikina, kad tai padaryti pastaruoju metu labiausiai trukdo... darbas.
Gintarė Valaitytė
Gintarė Valaitytė / „TV Komandos“ ir Gretosfoto.lt nuotr.

Gintarė Valaitytė svajoja apie Kubą

Grupės „Yva“ narė Gintarė Valaitytė teigia nuo žvarbios žiemos praėjusiais metais bėgusi į Turkiją, Egiptą. Mergina tikina, kad mielai taip pat pasielgtų ir šiais metais, tačiau, Gintarės tikinimu, kol kas kelionėms neatsiranda laisvo laiko.

„Su mielu noru išvažiuočiau į šiltus kraštus, tačiau spalį, lapkritį ir gruodį vyksta pagrindiniai koncertai, turime labai daug veiklos, todėl išvykti atostogų yra misija neįmanoma. Galbūt laiko atsiras po Naujųjų metų – pirmas dvi savaites būna „atoslūgis“. Visos trys su merginomis esame nusprendusios, kad jei yra darbo, turime koncertų – negalime nuvilti užsakovų, todėl susispaudžiame, pakenčiame ir laukiame laiko, kai būsime laisvos. Kol turim idėjų ir noro dirbti – atostogos palauks“, – tikino ji.

Artimiausia atlikėjos atostogų stotelė – išsvajota saulėtoji Kuba, kur „Yvos“ narė norėtų praleisti šiek tiek daugiau laiko.

„Man ši šalis skamba labai gražiai, egzotiškai. Pabėgti nuo šalto Lietuvos oro ir pailsėti savaitę norėčiau kad ir Egipte, Tailande arba Turkijoje. Nėra didelio skirtumo kurioje šalyje pagulėti paplūdimyje – svarbu geras viešbutis, geras maitinimas, o svarbiausia – saulė“, – tvirtino mergina.

G.Valaitytė tikina, kad ir be kelionių po saulėtus kraštus tiek ji, tiek ir kitos grupės merginos puikiai moka nuvyti blogą nuotaiką ir praskaidrinti darganotas dienas: atlikėjos atlieka savotišką terapijos seansą – pasikepa imbierinių sausainių ir išsiverda mėtų arbatos.

Mino vilioja Amsterdamas

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Dainininkas Mino
/Dainininkas Mino

Dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino teigia, kad jo atostogų planus dažnai sujaukia darbas – gavęs pasiūlymą koncertuoti, atlikėjas jo tiesiog negali atsisakyti.

„Mano keliones labai apkarpo ir apriboja darbo pasiūlymai, nes aš mėgstu dirbti. Buvau suplanavęs kelionę į Amsterdamą pasižvalgyti po raudonųjų žibintų kvartalą, bet man pasiūlė darbo ir likau. Tai turėjo būti poilsinė kelionė, skirta prisiminti, kas yra Olandija bei pasižiūrėti, ar vis dar yra mergaičių languose, ar išlikusi ten laisva dvasia kavinukėse“, – teigė ne pirmą kartą į Olandiją ketinantis vykti vyras.

M.Mickevičius tikina, kad laikosi paties susikurtos tradicijos – bent kartą per metus sugrįžti į Italiją.

„Man reikia pabūti tarp italų, patobulinti kalbą, nes tai reikalinga mano darbui – tiek dainavimui, tiek ir italų kalbos dėstymui. Visada stengiuosi apsistoti pas draugus ar pažįstamus. Manęs viešbučiai nedomina, o domina buvimas tarp žmonių, kultūra“, – teigia kelionių metu kalbą lavinantis dainininkas.

Atlantos planuose – Pietų Amerika

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./ Elena Puidokaitė-Atlanta su dukra
Elena Puidokaitė-Atlanta su dukra

Dažnai atostogauti į užsienį važiuojanti dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta tikina, kad mielai šalčiausius Lietuvos orus iškeistų į šiltą buvimą užsienio kraštuose.

Labai daug atostogavau vasarą, pavasarį, tai kol kas nesu numačiusi kelionių. Jei turėčiau progą keliauti, tai tikrai pasirinkčiau variantą žiemą praleisti ne čia. Smagu būtų išvažiuoti peržiemoti, praleisti šaltą metą. Kol turiu mažą dukrelę – tai beveik neįmanoma. Jei turėčiau galimybę dirbti per atstumą – ja tikrai pasinaudočiau“, – patikino keturių metų dukrelę Saulę su mylimuoju Donatu Kisieliumi auginanti moteris.

Atlikėja teigia, kad artimiausiuose jos planuose – kelionė į egzotišką Pietų Amerikos žemyną.

„Norėčiau važiuoti į Pietų Ameriką. Esu buvusi netoliese ir tąkart pritrūko šiek tiek laiko nuvykti ten paatostogauti, todėl ketinu tai padaryti artimiausiu metu, galbūt šios žiemos pabaigoje“, – kalbėjo atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius