-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos perlų“ dalyvėms – aristokratiško golfo pamokos ir flirtas su striptizo šokėju

„Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ projektas artėja prie pusfinalio. Jau po poros savaičių TV3 žiūrovai nuspręs, kurios dvi damos paliks projektą, o kuri surinkusi daugiausiai balsų gaus neliečiamybę ir iškart pateks į finalą.
Pasižvalgyti į atnaujintą klubo interjerą užsuko daug garsių svečių. Susirinkusieji buvo kviečiami paskanauti kokteilių ir stebėti įspūdingą barmenų pasirodymą.
„Lietuvos perlų“ dvaro Madam Skaiva tikino, kad linksmintis su damomis yra labai smagu. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiuo metu lyderiauja dvi labai nežymiai viena nuo kitos atsiliekančios damos – Genovaitė iš Kauno ir Ona iš Vilniaus. Projektą palikti gali Vida iš Plungės, Valentina iš Vilniaus ir Nijolė iš Panevėžio – šios damos dalijasi paskutines vietas ir tik laidos gerbėjų palaikymas joms gali padėti palypėti reitingų lentelėje į viršų.

Šį šeštadienį 17.40 val. TV3 žiūrovų lauks itin pikantiški projekto vaizdai. Pamatysite, kaip užmiršusi amžiaus skirtumą, nebijodama nei savo vyro reakcijos, nei kritiškų kitų damų pastabų, viena projekto dalyvė gundė į dvarą atvykusį striptizo šokėją.

„Mieli anūkai, nepamirškite, kad ir su močiute galima surengti smagų vakarėlį, nes ir tokio amžiaus damos moka linksmintis. Kviečiu rengti kuo daugiau švenčių savo močiutėms“, – siūlys „Lietuvos perlų“ dvaro Madam.

Po ypatingos dovanos – vyriško striptizo, damų laukia rafinuota golfo pamoka ir perlai. Tiesa, dar ne nugalėtojos perlai, o papuošalai, kuriuos jos pačios šio šeštadienio laidoje gaminsis iš šių, laidos simboliu tapusių brangakmenių. Taip pat laidoje, kaip jau tapo įprasta, pildysis dalyvių svajonės.

„Vidos svajonė buvo šokti. Jos šokį ne tik įvertins „Šok su manimi“ laidos komisijos narys Vytenis Pauliukaitis, bet ir įteiks ypatingą dovaną“, – sako laidos „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ vedėjas Gediminas Jaunius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius