-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos pramogų pasaulio apdovanojimų raudonu kilimu žengė išsipustę svečiai

Sekmadienio vakarą aktoriai, muzikantai ir dainininkai, televizijos laidų vedėjai, socialinių tinklų pažibos raudonu kilimu žengė į jiems skirtą renginį. Sostinės „Compensa“ arenoje surengti Lietuvos pramogų pasaulio apdovanojimai „Žmonės 2018“.
Jonas Misevičius ir Karolina Meschino, Austėja Jablosnkytė, Solveiga Mykolaitytė ir Donatas Montvydas su žmona Veronika
Jonas Misevičius ir Karolina Meschino, Austėja Jablosnkytė, Solveiga Mykolaitytė ir Donatas Montvydas su žmona Veronika / 15min montažas / 15min nuotr.

Išsipusčiusius kviestinius svečius, kaip ir pridera, pirmiausia pasitiko raudonas kilimas ir fotoaparatų blykstės.

Į LNK ir žurnalo „Žmonės“ surengtą mylimiausių žvaigždžių apdovanojimų ceremoniją atvyko keli šimtai garsenybių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksana Pikul po dramos su Simu Jasaičiu pasirodė pramogų pasaulio apdovanojimuose

15min pasiteiravo vakaro svečių, kas juos puošė ir kurį pramogų pasaulio atstovą laiko savo favoritu – galėtų jam skirti „Metų žmogaus“ apdovanojimą.

Stilistė Austėja Jablonskytė iš kitų vakaro viešnių išsiskyrė ekstravagantišku įvaizdžiu. Jį stilistei sukūrė dizaineris Juozas Statkevičius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Austėja Jablonskytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Austėja Jablonskytė

„Daug žmonių yra nusipelnę tapti metų žmogumi ir vieno favorito neišskirčiau. Manau, kad Jazzu nusipelnė, Donatas Montvydas, Karolina Meschino, Agnė Jagelavičiūtė. Man atrodo, kad visi, kurie yra nominuoti apdovanojimui, yra jo verti“, – sakė A.Jablonskytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvos pramogų pasaulio apdovanojimai: metų žmogus – Šarūnas Jasikevičius

Ryškia suknele aplinkinių žvilgsnius traukė socialinių tinklų žvaigždė, stilistė Karolina Meschino. Ją puošė prekės ženklo „Mas 924“ įkūrėja Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė.

Kalbėdama apie šou verslo virtuvę Karolina sako itin besižavinti aktore, laidų vedėja Jurgita Jurkute. „Ji – labai moteriška, skleidžianti tokį deiviškumą. Man labai gera į ją žiūrėti. Taip pat žaviuosi Indre Kavaliauskaite-Morkūniene, Stonkai man labai patinka – visi jie charizmatiški, nuotaikingi žmonės“, – 15min kalbėjo Karolina.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Misevičius ir Karolina Meschino
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Misevičius ir Karolina Meschino

Šį vakarą apdovanojimuose Karolina sako sirgusi už kolegą Justiną Jankevičių. „Labai noriu, kad jis laimėtų. Ir... Indrė“, – gražių žodžių bičiuliams negailėjo mergina.

Į apdovanojimų ceremoniją atvykę Inga ir Arūnas Valinskai, kaip visuomet, spindėjo meile vienas kitam, nepagailėjo ir komplimentų.

„Metų žmogus? Žinoma, kad mano vyras“, – žiūrėdama į A.Valinską tarė I.Valinskienė. Arūnas nepasimetė: „O man, kaip ir daugumai jos gerbėjų, Inga yra mylimiausia metų atlikėja.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Apdovanojimų „Žmonės 2018“ svečiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Apdovanojimų „Žmonės 2018“ svečiai

Dainininkei Monikai Pundziūtei-Monique suknelę kūrė dizaineris Robertas Kalinkinas. „Labai kovojau dėl šio įvaizdžio“, – šypsojosi ji.

Paklausta, kuris garsus žmogus butų favoritas rinkimuose, M.Pundziūtė-Monique įvardijo TV ir radijo laidų vedėją Gabrielę Martirosianaitę.

„Aš manau, kad ji turi daug potencialo – jos vidinis ir išorinis grožis yra nenusakomas. Manau, kad ji verta moters idealo titulo“, – šypsojosi M.Pundziūtė-Monique.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Pundziūtė-Monique ir Vytautas Rumšas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Pundziūtė-Monique ir Vytautas Rumšas

Išskirtiniu Donato ir Veronikos Montvydų įvaizdžiu pasirūpino stilistas Marius Stanevičius.

„Mano vyras man yra metų žmogus“, – šypsojosi V.Montvydienė.

„Aš susilaikysiu, pasikuklinsiu ir tiesiog pritarsiu savo žmonai“, – šmaikštavo D.Montvydas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas su žmona Veronika
Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas su žmona Veronika

Juodomis suknelėmis pasipuošusios į šventę atvyko „Pop Ladies“ narės Natalija Bunkė, Katažina Zvonkuvienė ir Liepa Norkevičienė. Jas visas puošė drabužių ženklo „AiMi“ kūrėja Aida Milašiūtė-Einorė.

„Mus puošusi Aida pirmiausia paklausė – kokios mes norime būti? Mes nusprendėme būti savimi“, – sakė Katažina.

Atsakydamos į klausimą, kas yra jų favoritai šou verslo pasaulyje, atlikėjos kikeno. „Neturiu tokių. Nėra tokių, kuriuos labai sekčiau ir domėčiausi, todėl net sunku kažką ir išskirti. Yra daug žavių asmenybių“, – sakė Natalija.

Jai paantrino ir Liepa, kuri tikino, kad žaviausi žmonės yra tie, kurie gyvenime tikrai kažką pasiekę ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. „Mane visuomet labai žavėjo įvairūs sportininkai, pavyzdžiui, Arvydas Sabonis. Žaviuosi tais, kurie yra nusipelnę Lietuvai. Žaviuosi Valdu Adamkumi, Dalia Grybauskaite – tai tie žmonės, kurie tikrai turi ką pasakyti ir stengiasi dėl Lietuvos ir garsina ją“, – kalbėjo ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė, Liepa Norkevičienė ir Katažina Zvonkuvienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė, Liepa Norkevičienė ir Katažina Zvonkuvienė

Kaip visuomet žavi ir elegantiška šventėje suspindo modelis, stilistė Asta Valentaitė. Ji atvyko pasipuošusi atvira, nugarą išryškinančia juoda ilga dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknele. Apdovanojimų ceremonijoje Asta pasirodė tik ką grįžusi iš atostogų – prieš porą dienų ji parskrido iš Tailando.

Asta per daugelį metų neabejotinai jau spėjo suburti savo gerbėjų grupę, o kuo žavisi ji pati? „Prisipažinsiu, kad daugiau atkreipiu dėmesį į užsienio žvaigždes, ypač paskutiniu metu nelabai seku lietuviško šou pasaulio virtuvę. Tačiau man visuomet labiausiai patikdavo Jurgita Jurkutė – ji moteriška, labai santūri, graži ir vidumi ir išore“, – 15min kalbėjo Asta.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Asta Valentaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Asta Valentaitė

Atlikėjos Neringos Šiaudikytės įvaizdžiu pasirūpino „Inži“ mados namai. O mylimiausia pramogų pasaulio atstove ji rinktų Karoliną Meschino.

„Tas, kuris buvo populiariausias, skaitomiausias ir žiūrimiausias. Man tai yra Karolina Meschino. Ji yra labai jauna ir nežmonišku greičiu šovę į šlovės viršūnę. Pati ją seku ir dažnai juokiuosi kartu su ja“, – sakė N.Šiaudikytė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Neringa Šiaudikytė su drauge
Luko Balandžio / 15min nuotr./Neringa Šiaudikytė su drauge

Mados tendencijų prognozuotojos Marijos Palaikytės šventiniu įvaizdžiu taip pat rūpinosi dizaineriai. Suknelė – Roberto Kalinkino, papuošalūs kūrė Sigitas Praspaliauskas.

„Turbūt tai bus tas žmogus, kuris dėmesio nusipelnė savo pasiekimais, o ne išsišokimais. Daugiau dėmesio reikia skirti tiems žmonėms, kurie mažiau rėkia“, – į klausimą apie savo favoritą atsakė M.Palaikytė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Marija Palaikytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Marija Palaikytė

Modelio Karolinos Toleikytės suknelę sukūrė dizaineris Liutauras Salasevičius, kurią jau buvo apsivilkusi prieš trejus metus, per 18-ąjį gimtadienį: „Būtent todėl man ši suknelė yra tokia miela.“

„O metų žmogumi, kaip ir praėjusiais metais, laikyčiau Jurgitą Jurkutę. Ji paperka savo nuoširdumu ir tuo, kad stengiasi visada padėti visiems. Metų žmogumi ji bus ne vien šiais metais, o metų metus“, – sakė K.Toleikytė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Karolina Toleikytė su mama Kristina Toleikiene
Luko Balandžio / 15min nuotr./Karolina Toleikytė su mama Kristina Toleikiene

Tatjana Lavrinovič visai neseniai tapo „Misis Pasauliu“, todėl jos atsakymas į klausimą apie pramogų pasaulio metų žmogų buvo labiau nei aiškus. „Aišku, kad aš metų žmogus, o kaip dar?“, – juokėsi T.Lavrinovič.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Kšištofas Lavrinovičius ir Tatjana Lavrinovič
Luko Balandžio / 15min nuotr./Kšištofas Lavrinovičius ir Tatjana Lavrinovič

Originaliu dizainerio Roberto Kalinkino kostiumėliu apdovanojimų renginiui pasipuošė laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė. Ji tikino su nekantrumu laukianti rezultatų, tačiau ryškių savo favorite neturinti. „Neišskirčiau nei vieno. Yra daugybė žmonių, kurie kuria, dažniausiai tie, kurie kuria daugiausiai – jie lieka už kadro. Kartais gal net nežinome, kaip jie atrodo, tačiau jie yra svarbiausi faktoriai“, – kalbėjo ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Alfas Ivanauskas ir Gabrielė Martirosianaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Alfas Ivanauskas ir Gabrielė Martirosianaitė

Drauge raudonu kilimu žengė grupės OMG narės, atlikėjos Monika Šedžiuvienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė. Abi šiam vakarui pasirinko moteriškas figūras išryškinančias skaičiai geltonas sukneles.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksana Pikul po dramos su Simu Jasaičiu pasirodė pramogų pasaulio apdovanojimuose

„Mūsų pirminė idėja buvo apsivilkti panašias sukneles. Surizikavome ir pasielgėme šiek tiek netikėtai – sukneles užsisakėme internetu, jas atsisiuntėme iš Anglijos“, – 15min pasakojo Oksana.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė

Tiek Oksana, tiek Monika – vienos tų pramogų pasaulio žvaigždžių, kurios turi daugybę gerbėjų. O ką jos pačios laiko ryškiausiais šou verslo rykliais? „Sunku kažką išskirti. Vienas gali pasižymėti iškalbingumu, kitas žavi išvaizda, trečias – gyvenimo būdu. Lietuvoje yra daug žavių, gabių ir fainų žmonių“, – sakė Oksana.

Panašiai kalbėjo ir Monika. Ji tikino neskirianti tam didelio dėmesio, nesureikšminanti. „Neturiu kažko, kas man ypatingai imponuotų. Visi savitai gražūs, žavūs ir ypatingi ir talentingi“, – 15min kalbėjo Monika.

Tarp vakaro svečių buvo galima sutikti ir modelius Justiną Ievą Steponavičiūtę bei Solveigą Mykolaitytę. Justina Ieva atvyko pasipuošusi savo pačios prekinio ženklo „Step by Step“ suknele, Solveiga irgi įvaizdį kūrė pati.

„Šiemet nusprendžiau pasitikėti savimi. Tai Cavalli suknelė, tačiau ji šiek tiek pakeista į vakarinę – pridėta jos apačia. Tai mano išradingumas“, – 15min kalbėjo Solveiga.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Solveiga Mykolaitytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Solveiga Mykolaitytė

Kalbėdamos apie ryškiausias pramogų pasaulio žvaigždes merginos išliko diplomatiškos. Pasak jų, sunku išskirti vos kelias asmenybes – kiekviena jų savitai ryški, įdomi, ypatinga. Tačiau kiekviena jų vis tik išskyrė kelias, šiame Justinos Ievos sąraše – Natalija Bunkė, Agnė Jagelavičiūtė, Solveigos – Mantas Stonkus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvos pramogų pasaulio apdovanojimai: metų žmogus – Šarūnas Jasikevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius