-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentų“ atrankoje Rūta Ščiogolevaitė sutiko savo svajonių dukrą

Antradienį Vilniuje, Lietuvos rusų dramos teatre, įvyko atranka į projektą „Lietuvos talentai“. Kaip visada, taip ir šįkart atrankoje nestigo tiek komiškų, tiek ir dramatiškų pasirodymų. Vienas iš tokių – aštuonmetės Medos numeris, nepalikęs abejingos griežtosios komisijos pirmininkės Rūtos Ščiogolevaitės.
Laidos akimirka
Rūta Ščiogolevaitė ir Meda / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Talentai

Meda Kondratčikaitė iš Nemėžio scenoje pasirodė su savo muzikos mokytoja Liucija. Dar nesuskambus muzikai Meda suskubo uždainuoti kūrinio „Aš labai myliu savo mamą“ pirmuosius posmus. Muzikos mokytoja mergaitę pertraukė ir paprašė palaukti muzikos – salėje sėdintys klausytojai prapliupo juoku.

Tačiau tai mažosios Medos neišvedė iš pusiausvyros – mergaitė, pritariant mokytojai, toliau dainavo savo angelišku balsu. Tačiau komisija nepanoro išklausyti viso pasirodymo – rankos mostu R.Ščiogolevaitė nutildė muziką.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Meda su muzikos mokytoja Liucija

Kandusis aktorius Vytautas Šapranauskas teigė scenoje stebėjęs cirką – piktosios dresuotojos Liucijos ir jos komandų klausančios mažosios Medos šou.

„Labai mažai laiko turėjome pasiruošti – tris, keturias dienas. Ekspromtu sugalvojom, užpildėm anketą – internete pamačiau, kad galima sudalyvauti, ir nusprendžiau, kad vaikelis turėtų gerai pasirodyti“, – užkulisiuose patikino Medos mokytoja.

Komisijos komentarai nuliūdino drovią mergaitę – jos akyse pasirodė ašaros. Negalėdama ilgiau žiūrėti į liūdesio kamuojamą Medą, R.Ščiogolevaitė nuskubėjo į sceną ir mergaitę išnešė savo glėbyje.

„Buvo labai gražių akimirkų – Medą Rūta išnešė ant rankų, pabučiavo... Esam laimingos, kad sudalyvavom. Kitais metais mergaitė padirbės ir tikrai vėl sudalyvausim“, – patikino mergaitės mokytoja Liucija.

Meda iš dainininkės užkulisiuose išgirdo nuoširdų prisipažinimą ir padrąsinančių žodžių.

„Ji man pasakė, kad norėtų turėti tokią dukrą, kaip aš“, – droviai šypsojosi Meda.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Mažoji Meda

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius