Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Linas Adomaitis su žmona Irma tapo tėvais – gimė dukra: „Verkiu, nes tikras džiaugsmas turi ašaras“

Svajonės pildosi. Tą patvirtina Linas ir Irma Adomaičiai. Itin ilgai svajoję apie vaikelį, jiedu pagaliau save gali vadinti tėvais – porai gimė pirmoji atžala.
Linas ir Irma Adomaičiai
Linas ir Irma Adomaičiai / Asmeninio albumo, Viganto Ovadnevo nuotr.

Jau aštuonerius metus šeimoje gyvenantys Linas ir Irma nuo šiol jau trise – jiems gimė pirmasis vaikelis. Spalio 21-ąją Irma pagimdė mergytę.

Džiugią žinią Linas Adomaitis pranešė socialiniame tinkle. Pasidalijęs pirmąja dukters nuotrauka, atlikėjas neslėpė džiaugsmo ir už didžiausią dovaną gyvenime dėkojo savo žmonai.

„Nieko nėra didingesnio už mažylio atėjimą į šį pasaulį...

Aš labai didžiuojuosi savo mylima moterimi. Ji vakar man įteikė didžiausią gyvenimo dovaną ir tuo pačiu – patį mažiausią pasaulyje žmogų, kokį kada nors esu laikęs rankose. Vakar Irma Adomaitienė padovanojo man nuostabią dukrytę.

Mudu su Irma tikime, kad ne tėvai pasirenka vaikus, bet vaikai tėvus, todėl esame beprotiškai laimingi ir dėkingi, kad mus pasirinko. Mes juk taip ilgai to laukėme ir štai vieną dieną netikėta žinia pasibeldžia ir į mūsų duris:

„Tuk, tuk, tuk, aš noriu pas jus užeiti! Noriu suteikti jums daug džiaugsmo ir noriu drumsti jūsų ramybę! Aš noriu mokintis iš jūsų ir taip pat mokinti jus! Aš noriu keliauti su jumis drauge!!! Ar priimsit?“

Tą akimirką, kai paėmiau mūsų dukrytę į rankas, realiai pajutau, kas yra amžinybė ir didžiausia kada nors jausta meilė. Laikydamas šį mažutį žmogutį rankose supratau, kad nemiegosiu visą naktį, po to dar kitą, ir žinau, kad tokių bemiegių naktų bus daug daugiau.

Asmeninio albumo nuotr. /Irma Adomaitienė su dukrele
Asmeninio albumo nuotr. /Irma Adomaitienė su dukrele

Kažkada, kai susipažinom su Irma – aš dažnai ją vadinau indėniuke. Jai tai labai patiko, patinka iki šiol. Ir kai pamatėme mūsų dukrytės juodus plaukus – abiem atskriejo ta pati mintis – indėniukė. Visiškai mamos vaikas, nors neatmetu to populiaraus posakio, kad dukros yra labiau tėčių vaikai.

Nuostabi, sveika, graži, miela mūsų mergaitė. Ji atėjo į šį pasaulį pas du beprotiškai mylinčius žmones. Sunku žodžiais nusakyti, ką mudu dabar išgyvename. Irma yra labai laiminga ir po gimdymo jaučiasi gerai.

Aš labai didžiuojuosi savo moterimi. Ji taip gražiai perėjo šį nelengvą etapą. Aš ja didžiuojuosi, nes per Ją atėjo mūsų išsipildymas, Ji įprasmino mūsų šeimos įžadus. Pakeliu akis į viršų ir kartoju mintyse: „Dieve, ačiū už tokias neįkainojamas dovanas, lieku skoloj!“

Prisipažinsiu: verkiu, nes tikras džiaugsmas visuomet turi ašaras. Kai svajoji ir kažko ilgai lauki – gavimo džiaugsmas yra neišmatuojamas, jis yra gilus, beribis. Tik tada prasmė įgauna savo formą.

Taigi brangūs draugai – nuo šiol mes oficialiai trise!!! Irma, aš ir mūsų dukružė. Mes Ją labai labai mylim, nes šiam pasauly nėra nieko gražesnio už gimstantį vaiką...“ – socialiniame tinkle rašė atlikėjas.

Pijaus Vyčo nuotr. /Linas ir Irma Adomaičiai
Pijaus Vyčo nuotr. /Linas ir Irma Adomaičiai

Linas Adomaitis ir Irma Jokubaitytė susituokė po dvejų metų draugystės, 2010-ųjų birželio 12 dieną Višakio Rūdos Šv. vyskupo Stanislovo bažnyčioje, visai netoli savo sodybos, kurią įsigijo dar prieš vestuves.

Irma Adomaitienė – Lino muzikos vadybininkė, fotografė. Ji taip pat vadovauja prieš metus įsteigtam Lino Adomaičio labdaros ir paramos fondui, kuris rūpinasi likimo nuskriaustais vaikais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius