Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linas Zareckas apie Mariaus Berenio pasitraukimą iš ŽAS: „Neįkalbinėjome, kad liktų“

Grupėje ŽAS ilgą laiką drauge koncertavusių keturių bičiulių gretos sumažėjo. Vienas grupės įkūrėjų Marius Berenis-Tru nutraukė muzikinę veiklą su „žasais“. Nors skyrybos įvyko dar pernai, ši žinia į viešumą pasklido tik dabar.
ŽAS
ŽAS / „Basa Media“ nuotr.

Žmonės.lt kalbintas ŽAS grupės narys Linas Zareckas-Choras teigė, kad M.Berenis grupę paliko prieš metus, tačiau jie šio įvykio nesureikšmino, tad nedaug gerbėjų pastebėjo, kad grupėje liko tik trys nariai: Linas Zareckas-Choras, Gidonas Šapiro-Bilas ir Linas Karalius-Ezopas..

„Kai buvo įrašyta daina „Palanga“ su Stasiu Povilaičiu, jau tada Mariaus nebebuvo. Mes tiesiog nelabai to akcentavome. Kai kas pastebėjo, o kiti nepastebėjo, tai yra normalu“, – Žmonės.lt sakė L.Zareckas.

VIDEO: ŽAS ir Stasys Povilaitis - Palanga (HD)

Paklaustas, dėl kokių priežasčių M.Berenis galėjo palikti grupę, L.Zareckas teigė, kad jų aiškintis nenorėjo.

„Mums jis labai daug priežasčių neįvardijo, o tiesiog pasakė, kad taip nusprendė. Kiekvienas turi savo pasirinkimo teisę ir mes nelabai kamantinėjome. Taip jis nusprendė, o mums šis sprendimas nepadarė jokios įtakos. Žinoma, keturiems linksmiau, nei trims draugų kompanijoje“, – Žmonės.lt pasakojo L.Zareckas.

L.Zareckas sakė, kad su M.Bereniu nesusipyko, o pasitraukimas iš grupės neturi nieko bendro su draugiškais santykiais.

„Jis tiesiog taip norėjo ir jam atrodė, kad pasitraukimas iš grupės yra labiau tinkamas šiame gyvenimo etape. O įkalbinėti likti nebandėme. Ezopas irgi kažkada buvo pasitraukęs, bet grįžo. Niekada negali žinoti, kada ir jam atsiras tas ilgesys“, – kalbėjo L.Zareckas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Marius Berenis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Marius Berenis

Paliko grupę, bet ne draugus

„Mes tikrai nesusipykome, po tiek metų jau turbūt neįmanoma būtų tarpusavyje susipykti. Aš palikau grupę, bet ne draugus. Santykiai su jais yra puikūs, o iš grupės pasitraukiau todėl, kad jau atėjo laikas. Prieš metus nusprendžiau padaryti kelių mėnesių pertrauką ir sustabdyti muzikinę veiklą, kad pažiūrėčiau, ar jaučiuosi gerai. Taip ir įvyko, kad nesu grupės narys, nes grupėje jaučiausi blogai. Reikia džiaugtis, kad 20 metų nesikeitė ŽAS sudėtis, o ne liūdėti, kad pasitraukiau iš grupės. Dabar turiu daugiau laiko kitiems projektams“, – Žmonės.lt sakė M.Berenis.

L.Zareckas pasakojo, kad ketvirtojo nario neieškos, tačiau ateityje turi didelių planų.

„O dabar mes stipriname patį koncertinį formatą. Mums reikia pritariančiųjų vokalistų, o kūrybą irgi pastiprinome. Paskutinė daina „Barakudos“ buvo įrašyta Prancūzijoje. Du naujus kūrinius albumui ruošiame Amerikoje. Ir kokybė geresnė, ir darbo požiūris, ir labai gerą bendradarbiavimą turime su užsienio prodiuseriais“, – Žmonės.lt pasakojo L.Zareckas.

ŽAS savo muzikinę veiklą pradėjo 1993 metais.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Žas“ fanai pristatė klipą „Barakudos“: jame – ir Vita Jakutienė, ir Asta Valentaitė

VIDEO: ŽAS Barakudos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius