-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liucina Rimgailė šventėms pasiruošė garsių draugų būryje: kūrė netradicines eglutes

Būrys žinomų žmonių su desertinės „Liu Patty“ vadove Liucina Rimgaile priešakyje penktadienio rytą Vilniuje dalyvavo netradicinėse Kalėdų eglučių dirbtuvėse. Šitaip garsenybės pažymėjo Kalėdinio Pop-Up atidarymą, kuris suvienijo lietuviškų prekės ženklų kūrėjus.
Viktorija Šaulytė, Liucina Rimgailė, Paula Valentaitė
Viktorija Šaulytė, Liucina Rimgailė, Paula Valentaitė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kalėdinio Pop-Up atidarymo šventė prekybos centre „Europa“ sutraukė būrį žinomų žmonių, kurie drauge su Liucina Rimgaile leidosi į netradicinę pramogą: iš skirtingų saldėsių kūrė kalėdines eglutes.

Pati L.Rimgailė pasakoja, kad kalėdinės eglės puošyba jos namuose – svarbi tradicija, kasmet sutelkianti artimuosius, o ant šventinio stalo kaskart nugula bent kelių rūšių saldumynai.

„Šiemet Kalėdoms esu jau beveik pasiruošusi, liko pasirūpinti vos keliomis dovanomis. Rinkdama dovanas visada galvoju, ko labiausiai nori ją gausiantis žmogus ir kas jam tinka. Dažnai žvilgsnis savaime užkliūva už lietuviškų gaminių. Manau, šiuo metu jie – ypač ant bangos, stebina savo originalumu ir kokybe“, – sako L.Rimgailė.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Kalėdinio Pop-Up atidarymas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Kalėdinio Pop-Up atidarymas

Eglutės kurtos garsenybių rankomis parems projektą „100 šypsenų daugiau“ ir netrukus keliaus į senolių rankas. Prie eglučių kūrimo prisidėjo dainininkė Paula Valentaitė, stilistai Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas, mados blogerės Aliona Kovalionok ir Darja Kot, renginių organizatorė ir televizijos laidų vedėja Agota Mašanauskaitė, seimo nario Arvydo Anušausko žmona Lina Anušauskienė ir kiti.

Kalėdinio Pop-Up svečių iki pat gruodžio 23 d. lauks ne tik skirtingi lietuviški gaminiai, bet ir pramogos. Pavyzdžiui, visi norintys gali dalyvauti „Lamų slėnio“ rengiamose kalėdinių vainikų pynimo dirbtuvėse „Pasiganymai lamų slėnyje“. Dirbtuvių metu netrūks šventinės nuotaikos, jaukumo, miško ir karšto šokolado kvapo.

„Kviečiame visus mokytis pinti gražiausius kalėdinius vainikus, ragauti šventinius pyragus ir džiaugtis drauge kalėdinėmis dovanomis, kurių, pažadame, gaus kiekvienas. Šventinio šurmulio sūkuryje svarbu atrasti laiko sau ir artimiausiems žmonėms bei rankų darbo dovanai, kuri įžiebs šypseną aplinkinių veiduose“, – sako žurnalo „Lamų slėnis“ stilistė Mantė Jaruševičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius