Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK „Abipus sienos“ – slapti „tulpinių“ bylos įrašai

Daugiau nei 30 Panevėžio "tulpinių" grupuotės įvykdytų žmogžudysčių – kraitis, kuriuo patikėti mafijos bylas narpliojantiems prokurorams ir teisėjas vis dar sunku. Trims gaujos vadeivoms jau pasiūlyta dar kartą skirti įkalinimo iki gyvos galvos bausmes. Už tai, kad pasiuntė myriop žinomus pareigūnus, verslininkus ir savo bendrus.
„Tulpinių“ gaujos teismas
Filmuodami siužetą laidos žurnalistai Lukiškėse susitiko ir su nuteistu iki gyvos galvos A.Vertelka. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Žinia apie antrankiais surakinto ir gausios palydos lydimo Baltušio vojažus po įvairias nusikaltimų vietas akimirksniu pasiekė ir jo buvusius bičiulius, uždarytus čia pat, Lukiškėse. Mafijos bosas pats sutiko, kad vaizdo kamera fiksuotų kiekvieną jo judesį, kiekvieną žodį... Kaip bylas tyrusiems Generalinės prokuratūros pareigūnams pavyko įtikinti bendradarbiauti mafijos galva vadinamą Virginijų Baltušį? Tą, kuris nepripažino kompromisų, žudė savus ir svetimus, dėl pinigų ar dėl šventos ramybės.

Negalėdami patikėti tuo, ką girdi ir mato – Baltušio bendrai darė viską, jog įrodytų, kad mafijos bosu laikomam panevėžiečiui buvo pasimaišęs protas, kad jis nesuvokė nei ką šneka, nei ką daro. Tačiau ar tikrai taip?

Slapta, išskirtinai LNK laidoje "Abipus sienos" rodoma filmuota tyrimo medžiaga atskleis nežabotos "tulpinių" veiklos užkulisius, tarpusavio santykius ir sąsajas su Italijos mafija.

Filmuodami siužetą laidos žurnalistai Lukiškėse susitiko su nuteistaisiais iki gyvos galvos A.Andriušaičiu, A.Vertelka, kalbino V.Baltušio motiną, buvusius bei esamus policijos komisarus ir prokurorus.

Skandalinga mafijos tema laidoje "Abipus sienos" - trečiadienį 19.40, tik per LNK.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius