-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK sezono atidaryme – žvaigždžių apsinuoginimai ir provokacijos

Visi LNK televizijos veidai ir šiam kanalui prijaučiančios scenos žvaigždės ketvirtadienio vakarą susirinko į Ūkio banko teatro areną, kur atidarytas naujasis televizijos sezonas.
Rūta Mikelkevičiūtė
Naująjį sezoną LNK pradėjo su savo ir kviestinėmis žvaigždėmis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nepretenduodama pralenkti savo konkurentės TV3 grandiozinio sezono atidarymo, LNK televizija nusprendė neišlaidauti ir sezoną pradėti trijų valandų kukliu Lietuvos dainininkų koncertu ir televizijos projektų pristatymu. Tiesa, taip lengvai pasiduoti niekas nežadėjo ir žiūrovus bandė prisivilioti garsių žmonių provokacijomis.

Žiūrovų teismui pirmą kartą prisistatė nauji LNK projektai „Misija – grožis“, „Būk mano meile“, „Speciali tema“, serialas „Saldi nuodėmė“, o taip pat po vasaros poilsio su gerbėjais sveikinosi laidų „Nuo...iki...“, „Valanda su Rūta“, „Kviečiu šokti“, „Kažkas atsitiko“ vedėjai bei dalyviai, bandydami priblokšti visko mačiusias akis.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Naująjį sezoną LNK pradėjo su savo ir kviestinėmis žvaigždėmis
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Naująjį sezoną LNK pradėjo su savo ir kviestinėmis žvaigždėmis

Šventinį renginį vedė LNK veidų trijulė: Rolandas Vilkončius, Algis Ramanauskas ir Rūta Mikelkevičiūtė. Pastaroji sezoną atidarė kabėdama 7 metrų aukštyje – sėdėdama ant specialiai pakabintų supynių televizijos vedėja pristatinėjo naujas laidas ir projektus. Paskraidyti ore buvo pasiryžę ir Rimantė Kulvinskytė, Irūna Puzaraitė, Jokūbas Bareikis bei Rasa Velijevaitė. Tuo tarpu Radži, dainuodamas energingą dainą, sulaukė skausmingos depiliacijos...

„Sveiki visi, šiandien negėrę – nes šiandien negalima gerti!“, – šmaikštavo A.Ramanauskas-Greitai.

Atšvęsti naująjį LNK sezoną atvyko grupės „SEL“, „Skamp“, „G&G Sindikatas“, Mantas, Merūnas, R. Cicinas, ŽAS, Merūnas, Radži, „69 danguje“, Stano, Evelina Sašenko ir daugelis kitų atlikėjų. Tačiau labiausiai nustebinti turėjo netikėti dainininkų deriniai scenoje. LNK žinių vedėja trumpam buvo priimta į grupę „69 danguje“, o įvairių metų „Mis Lietuvos“ Sandra Chlevickaitė, Gabrielė Martirosianaitė ir Ieva Gervinskaitė susijungė į šventinį apsinuoginusį trio.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Ieva Gervinskaitė ir Gabrielė Martirosianaitė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Ieva Gervinskaitė ir Gabrielė Martirosianaitė

Dainomis simpatijas bandė pelnyti aktoriai Inga Norkutė, Karolis Sakalauskas, Jokūbas Bareikis, televizijos vedėjai Ieva Šimukauskienė ir Giedrius Leškevičius. Praėjusių metų „Eurovizijos“ hitą „In a Moment Like This“ emocingai sudainavo Evelina Sašenko ir šiame konkurse Danijai atstovavęs atlikėjas Tomas Christiansenas.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Naująjį sezoną LNK pradėjo su savo ir kviestinėmis žvaigždėmis
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Naująjį sezoną LNK pradėjo su savo ir kviestinėmis žvaigždėmis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius