-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK transliuos atsisveikinimą su Lietuvos delfinais

LNK televizija, prieš keletą metų surengusi paramos akciją „Padovanok delfinui šypseną“, spalio viduryje transliuos atsisveikinimą su Lietuvos delfinais. Spalio 19-21 dienomis delfinai iš Klaipėdos bus išskraidinti į Graikiją, Atikos zoologijos sodą, kol Lietuvos jūrų muziejaus delfinariumas bus rekonstruojamas. Jau pirmadienį į delfinariumą įžengs statybininkai ir delfinų pasirodymai nebebus rengiami.
Netrukus bus atsisveikinta su delfinais
Netrukus bus atsisveikinta su delfinais / LNK nuotr.
Temos: 2 Delfinas LNK

Paskutinįjį ypatingą pasirodymą, įvyksiantį sekmadienį, 15 valandą, filmuos ir parodys LNK televizija. Pasirodymas žada būti neeilinis – delfinų Argo, Glorijos, Gabijos, Premijos bei trijų jauniklių pasirodymus lydės dainininkių Rūtos Ščiogolovaitės bei Vaidos Genytės dainos.

Renginyje dalyvaus vaikai, kuriuos metų metus delfinai gydė, o iš Kauno globos namų atvyks 150 auklėtinių, kurie niekada nėra matę delfinų. „Vaikų atvažiavimą iš Kauno finansuoja krepšininkų Roberto Javtoko ir Ramūno Šiškausko šeimos“, – pasakojo atsisveikinimą su delfinais organizuojanti renginių prodiuserė Kristina Kaikarienė.

Ši savaitė – paskutinioji, kai dar galima suskubti į delfinų pasirodymą Lietuvos jūrų muziejaus delfinariume. Po rekonstrukcijos delfinariumą ketinama atidaryti kitų metų vasaros sezonui – birželį. Tačiau baiminamasi, kad rekonstrukcija gali užtrukti iki vienų dvejų metų.

LNK taip pat ketina nufilmuoti, kaip delfinai bus „sodinami“ į specialų reisą, kuris nuskraidins  juos šiltoms atostogoms į Graikiją.

Tai – ne pirmas LNK ir delfinariumo projektas. LNK, „Prior musica” ir Lietuvos jūrų muziejaus surengtas muzikinis paramos maratonas sulaukė didžiulio žiūrovų palaikymo. Delfinų gyvenimo sąlygoms gerinti paaukoti 391 954 litai.

„Atsisveikinimas su delfinais“ – jau greitai per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius