-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK žvaigždėms teko gesinti gaisrą

Akis graužiantys dūmai, liepsnos, pro degančio pastato langą pagalbos šaukiantis aktorius Marius Jampolskis... Ar Marių ištiko bėda? Laimei, šį kartą ne – aktorius su kitomis LNK žvaigždėmis viso labo pabandė įsijausti į ugniagesių kasdienybę.
Pratybų akimirka
„Olialia pupytės“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Žymūs LNK televizijos veidai trečiadienį rinkosi Vilniaus rajone esančiame Valčiūnų kaime. Čia įsikūrusios Ugniagesių gelbėtojų mokyklos Pratybų lauke garsenybės savo kailiu patyrė, ką reiškia atsidurti ekstremalios situacijos epicentre.

„Olialia pupytės“ Marina, Skaistė ir Oksana, „69 danguje“ narės Ingrida ir Nijolė, laidų vedėjai Rolandas Vilkončius, Marius Jampolskis, Jaunius Matonis, Karolis Sakalauskas, šokėjas Andrius Butkus kepinant pavasarinei saulutei kelias valandas buvo priversti dėvėti sunkų gaisrininko kostiumą, šalmą, dujokaukę.

Su visa šia amunicija eterio žvaigždėms teko atlikti įvairias užduotis bei mikliai reaguoti į nurodymus – kiekviena sekundė čia galėjo kainuoti gyvybę...

Į dūmų apimtą pastatą drąsiai nėrė Nijolė Pareigytė, o į pro langą nuskardėjusį M.Jampolskio pagalbos šūksnį vikriausiai sureagavo K.Sakalauskas. Deja, paskui Karolis nusivylė iš Mariaus nesulaukęs net „ačiū“ – gelbėtojui juokais buvo paaiškinta, jog ugniagesys už pasiaukojantį darbą gauna pinigus, todėl tikėtis kitokio dėkingumo nevalia.

Visas šis filmavimas įvyko gegužės 8 dieną LNK eteryje pasirodysiančio koncerto, skirto ugniagesių dienai, proga. Kol jie kartą metuose gaus teisę švęsti ir linksmintis, gaisrinėje budės LNK žvaigždės, kurių neabejotinai atsakingoje tarnyboje lauks nuotykiai ir išbandymai. Laikinu gaisrinės šefu bus paskirtas LNK kriminalinių žinių vedėjas Jaunius Matonis, o koncertą ves Goda Alijeva ir Giedrius Leškevičius.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pratybų akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Karolis Sakalauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius