-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone Beyonce koncerte apsilankiusi Justė Starinskaitė pasigedo nuoširdaus atlikėjos bendravimo su publika

Grupės „Saulės kliošas“ vokalistė Justė Starinskaitė praėjusią savaitę nusprendė šiek tiek pakeisti aplinką ir išvyko aplankyti Londone gyvenančios sesers, grupės „Keymono“ vokalistės Daivos Starinskaitės. Nors viešnagė nebuvo ilga, tačiau merginos rado laiko ir apsilankė Beyonce koncerte.
Justė ir Daiva Starinskaitės
Justė ir Daiva Starinskaitės / Asmeninio albumo nuotr.

„Seniai svajojau pamatyti Beyonces pasirodymą. Labai žaviuosi šia atlikėja, jos talentu, nenuilstamu darbu. Kaskart ją pamačius, norisi mokytis, tobulėti, siekti aukštumų“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Justė. Žinodama sesers svajonę pamatyti šią atlikėją, Daiva padovanojo Justei bilietą į Beyonce koncertą Londone kovo 4-ąją.

Asmeninio albumo nuotr./Beyonce koncertas Londone
Asmeninio albumo nuotr./Beyonce koncertas Londone

Kaip pasakojo J.Starinskaitė, koncertas buvo labai įsimintinas, viskas labai apgalvota, stilinga, labai stipru. „Garsas, šviesos, muzikantės ant scenos, šokėjai, pati Beyonce ir jos profesionalumas buvo aukščiausio lygio. Koncerto metu nebuvo kažkokių trikdžių ar nesklandumų. Viskas net per daug tobula. Tai buvo vienas geriausių mano matytų šou“, – pasakojo atlikėja.

„Saulės kliošo“ vokalistė pasakojo, kad jai labiausiai koncerto metu įsiminė tokios dainos kaip „Bow Down / Flawless“, naujasias hitas „Drunk In Love“, kurio metu scenoje pasirodė ir atlikėjos vyras Jay-Z. Nereikia pamiršti senesnių dainų tokių, kaip „Love on Top“ ir ritmenbliuzo klasika tapusio „Crazy in Love“.

Asmeninio albumo nuotr./Beyonce koncertas Londone
Asmeninio albumo nuotr./Beyonce koncertas Londone

Paklausta, kokiu balu vertinu Beyonce pasirodymą dešimtbalėje sistemoje, Justina jam skirtų 9 balus. „Kodėl? Nes pajutau Beyonce kaip didelį, labai kokybišką prekinį ženklą,  bet nepajutau pačios atlikėjos. Nebuvo labai nuoširdaus bendravimo su publika, kiekvienas žodis ir žingsnis buvo lyg išmoktas  iš scenarijaus. Visa  kita buvo nuostabu.  Beyonce yra gyva legenda, labai džiaugiuosi galimybe ją pamatyti gyvai, tikiuosi tai nepaskutinis kartas.“

Asmeninio albumo nuotr./Beyonce koncertas Londone
Asmeninio albumo nuotr./Beyonce koncertas Londone

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius