Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LRT Metų apdovanojimai: ant raudono kilimo suspindo eterio žvaigždės

Antradienio vakarą stilingi ir puošnūs svečiai rinkosi į LRT „Metų apdovanojimų“ teikimo ceremoniją. Apdovanojimų laureatai visuomenei bus atskleisti tik Naujųjų metų naktį.
Gabriele Martirosian, Edita Mildažytė, Nerijus Cesiulis, Beata Nicholson
Gabriele Martirosian, Edita Mildažytė, Nerijus Cesiulis, Beata Nicholson / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Gruodžio 17-osios vakarą įvyko iškilminga LRT „Metų apdovanojimų“ teikimų ceremonija. Antrą kartą organizuojamuose apdovanojimuose paskelbti dešimties nominacijų laureatai.

Į šiandien vykusį šventinį renginį susirinko žymiausi šalies kūrėjai, inovatoriai, mokslo, kultūros, politikos atstovai. LRT Didžiojoje studijoje vykusį renginį vedė pernai ant scenos drauge lipę Eglė Daugėlaitė ir Giedrius Masalskis, į vedėjų komandą pasitelkę ir puikiai žinomą pokalbių virtuozą Andrių Rožicką, savo įžvalgomis ir komentarais praturtinusį šventinį vakarą.

Raudonuoju kilimu taip pat žengė Rytis Zemkauskas, Gabriele Martirosian, Edita Mildažytė, Nerijus Cesiulis, Beata Nicholson, Gediminas Kirkilas, Algirdas Sysas, Remigijus Šimašius, Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė, Julius Sabatauskas, Žygintas Pečiulis, Remigijus Žemaitaitis, Faina Kukliansky, Povilas Urbšys, Algis Ramanauskas-Greitai ir Lavija Šurnaitė, Gerūta Griniūtė ir Darius Užkuraitis, Eglė Daugėlaitė, Viktoras Diawara, Asta Stašaitytė, Dovilė Šakalienė ir kiti.

Renginio svečiai – galerijoje:

Renginyje paskelbti nominacijų „Metų nuomonė“, „Metų dialogas“, „Metų lygybė“, „Metų vizija“, „Metų pokytis“, „Metų aidas“, „Metų asmenybė“, „Metų populiariausias“, „Metų draugas“ ir „Metų pokštas“ nugalėtojai.

Kas tapo LRT „Metų apdovanojimų“ laureatais, LRT televizijos žiūrovai sužinos šventinę Naujųjų metų naktį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius