-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lukiškių aikštėje – sužadėtuvės: pasipiršo stebint būriui baltai pasipuošusių svečių

Penktadienio vakarą Lukiškių aikštė nusidažė ne tik balta spalva, bet ir jausmingomis emocijomis – čia savo draugei Ritai pasipiršo mylimasis Evaldas. Skambant gražiai muzikai, svečių klegesiui buvo priklaupta ant vieno kelio ir paklausta lemtingojo klausimo – „Rita, ar tekėsi už manęs?“

Lukiškių aikštėje susirinkusi gausi publika net nenutuokė, kad netrukus taps svarbaus įvykio liudininkais – prieš jų akis buvo paprašyta moters rankos. Šį žingsnį žengė Evaldas, kuris jau ilgą laiką galvojo apie sužadėtuves, o Baltoji vakarienė tam tapo pačia tinkamiausia vieta.

„Užsisakiau sužadėtuvių žiedą. Kaip tik šiandien jį pasiėmiau ir gražesnės vietos už šią sostinėje neįsivaizdavau. Jau praeitais metais dalyvavau, tai pagalvojau, kad čia būtų prabangi vieta padaryti šį žingsnį.

Galvojau ir apie Nidą su šampano buteliu, bet persigalvojau. O šioje vakarienėje gražiau, nes visi baltai apsirengę“, – savo sprendimą pasipiršti šventės metu paaiškino vyras.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Rita ir Evaldas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Rita ir Evaldas

Pasirodo, poros meilės istorija prasidėjo gegužę, kai kelionė į Nidą jų gyvenimus apvertė aukštyn kojomis. Būtent čia ir užgimė romantiški jausmai.

„Susirašinėjome dvejus metus, o susitikome gegužės gale. Po pirmo pasimatymo užsikūrė santykiai ir vėliau kartu išvažiavome į Nidą. Pabuvome ir meilė prasidėjo“, – 15min šypsodamasis kalbėjo Evaldas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Rita ir Evaldas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Rita ir Evaldas

Vyras prisipažįsta, kad niekada gyvenime nebuvo vedęs, tai šis žingsnis jam itin svarbus.

„Niekada nesipiršau, neišsiskyriau. Na, tai ir jai pirmas kartai, ir man“, – sakė jis.

Sužadėtuvių akimirkos – galerijoje:

VIDEO: Ritos ir Evaldo sužadėtuvės Baltosios vakarienės metu

Be to, sužadėtuvių žiedą Evaldas atsiėmė likus vos porai valandų iki Baltosios vakarienės. Tad kyla klausimas – ar būsimoji nuotaka nujautė apie nedidelę intrigėlę?

„Ne, ji nenujautė. Anksčiau kalbėjomės, kad su žiedu problemos. Sakiau, kad pas vieną draugą, pas kitą užsakiau. O tada nutariau, kad gal rugsėjį jis bus“, – apie nekaltą melą prabilo Evaldas.

Vyras tikina, kad tiek jis, tiek Rita nori kurti bendrą gyvenimą, tad lemtingasis klausimas jai tikrai nebuvo staigmena.

„Ji irgi nori šeimos, vaikų, normalaus vedybinio gyvenimo“, – atskleidė Evaldas, kuris Baltosios vakarienės metu šį norą ir išpildė.

VIDEO: „Le Dîner en Blanc“ Lukiškių aikštėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius