-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lumene Arctic Aqua 30 +

Pašėlęs kasdienybės sūkurys neleidžia sustoti nė minutei. Nuolat skubu, esu paskendusi reikaluose. Tiesa, negaliu pamiršti ir šeimos, draugų. Grįžus iš darbo iš veiklios karjeros ledi turiu akimirksniu persikūnyti į tobulą žmoną, mielą mamą, žavingą draugę. Visa tai atima daug energijos, sau jos beveik nebelieka. Kaip išlikti gaiviai ir energingai ne tik savo mintimis bei darbais, bet ir išvaizda?
NIVEA kosmetika
Lumene kosmetika / NIVEA nuotr.
Temos: 2 Viržiai Grožis

Tu – sumani moteris. Tavęs jau nebepapirksi banaliais komplimentais, esą atrodai nuostabiai. Turi veidrodį ir gebi pati įvertinti, kaip atrodai. Deja, neretai iki idealo – toloka. Kaip kuo ilgiau išsaugoti savo jaunatvišką žavesį?

Kaip tik tau „Lumene“ sukūrė produktų liniją „Arctic Aqua“. Arktinė gamta ir visa, kas joje yra geriausia, telpa mažuose kremo, losjono, serumo indeliuose. Palepink savo veido ir kūno odą žvalumo suteikiančia ledynų gaivos jėga!

LUMENE nuotr./Drėkinamasis kremas ARCTIC AQUA
LUMENE nuotr./Drėkinamasis kremas ARCTIC AQUA

Drėkinamasis kremas ARCTIC AQUA normaliai ir sausai odai atkuria natūralias apsaugines odos savybes, didina drėgmės lygį ir neleidžia jam mažėti.

Drėkinamasis kremas ARCTIC AQUA riebiai ir mišriai odai šalina riebių odos vietų blizgesį ir drėkina sausas vietas. Veikliosios drėkiklio medžiagos palaiko odos medžiagų pusiausvyrą ir padeda šalinti nešvarumus.

Atspalvį suteikiantis drėkiklis ARCTIC AQUA visų tipų odai, su apsauga nuo saulės SPF6 suteikia odai spindesį ir suvienodina odos spalvą.

LUMENE nuotr./Drėkinamoji želė ARCTIC AQUA
LUMENE nuotr./Drėkinamoji želė ARCTIC AQUA

Odos medžiagų pusiausvyrą atkurianti drėkinamoji želė ARCTIC AQUA riebiai ir mišriai odai puikiai saugo odą nuo jaunatviškų problemų: nešvarumų ir nepageidaujamo blizgesio. Ji gaivina odą ir atkuria natūralią medžiagų pusiausvyrą, šalina riebių odos plotelių blizgesį (jie tampa matiniai), drėkina išsausėjusius odos plotus.

Balansuojamasis tonizuojamasis losjonas ARCTIC AQUA riebiai ir mišriai odai su veiksmingai ją drėkinančiu beržų cukrumi sutraukia poras, gaivina odą, daro ją matine.

Gaivinamoji dušo želė ARCTIC AQUA prausia gaiviai ir veiksmingai, oda tampa švelni ir glotni.

24 val. giliai veikiantis drėkinamasis kūno losjonas ARCTIC AQUA intensyviai ir ilgai drėkina odą.

LUMENE nuotr./Balansuojamasis tonizuojamasis losjonas ARCTIC AQUA
LUMENE nuotr./Balansuojamasis tonizuojamasis losjonas ARCTIC AQUA

24 val. giliai veikiantis drėkinamasis rankų kremas ARCTIC AQUA veiksmingai ir ilgai drėkina rankų odą. Ji tampa švelni, nelieka riebumo pojūčio.

24 val. veikiantis dezodorantas antiperspirantas ARCTIC AQUA, kurio sudėtyje nėra odą dirginančio alkoholio, veiksmingai naikina prakaito kvapą, gaivina odą, aprūpina ją drėgme.

Kuo tau naudinga ARCTIC AQUA produktų linija?

Be abejo, ją rinktis turėtum dėl jos unikalios sudėties: arktinių ingredientų, patikimai drėkinančių, gaivinančių ir puoselėjančių tavo odą.

LUMENE nuotr./Dezodorantas antiperspirantas ARCTIC AQUA
LUMENE nuotr./Dezodorantas antiperspirantas ARCTIC AQUA

Tekšės. Aukso spalvos laukinių tekšių sėklų aliejuje yra svarbiausių riebalų rūgščių (omega-3 ir omega-6), antioksidatorių, karotinoidų (vitamino E) ir augalinių sterolių. Šios medžiagos veikdamos kartu stiprina ir saugo odą nuo laisvųjų radikalų ir žalingų išorės veiksnių (UV spindulių, užterštumo, tabako dūmų ir streso) poveikio.Tekšių sėklų aliejus taip pat veiksmingai saugo brandžią odą nuo senėjimo.

Mėlynės. Mėlynių sėklų aliejuje gausu odą stiprinančių ir energijos suteikiančių riebiųjų rūgščių (omega 3, omega 6) ir natūralių antioksidantų, kurie palaiko normalias ląstelių funkcijas. Mėlynių sėklų aliejus drėkina ir saugo nuo senėjimo požymių atsiradimo bei žalingo streso poveikio. Augaliniai steroliai padeda atkurti odos hidrolipidinį sluoksnį.

Lumene nuotr./Arctic Aqua valomoji želė
Lumene nuotr./Arctic Aqua valomoji želė

Spanguolės. Spanguolės – tai nuostabios mažos energijos talpyklos. Jose yra labai reto pavidalo vitamino E – tokotrienolio. Jis 40–60 kartų veiksmingesnis antioksidatorius nei daugelis tokoferolių (pagrindinis vitamino E pavidalas). Spanguolių aliejus iš visų rūšių neapdoroto aliejaus šio veiksmingo antioksidatoriaus (tokotrienolio) turi daugiausiai.

Juodieji serbentai. Šiose uogose gausu vitamino C ir flavonoidų, todėl jų sultys vertinamos kaip veiksminga priemonė nuo peršalimo. Juodųjų serbentų sėklų aliejus taip pat turi svarbiausių riebalų rūgščių (GLA, omega-3 ir omega-6), kurios spartina odos kolageno sintezę.

Šilinis viržis. Padeda išvengti odos senėjimo požymių atsiradimo saugodamas elastiną ir kolageną. Sudėtyje esantys natūralūs antioksidantai ir flavonidai saugo odą nuo laisvųjų radikalų. Žiedų stiebeliuose yra arbutino, kuris šviesina odą ir saugo nuo pigmentacijos pokyčių, šio augalo ekstraktas maitina ir drėkina odą.

Šaltinio vanduo. Jis gaivus, šaltas ir tyras ištisus metus, turtingas mineralais – kaliu, magniu ir natriu. ARCTIC AQUA sudėtyje esantis tyras arktinis šaltinio vanduo, kuriame gausu mineralų, ir veikliųjų medžiagų kompleksas Hydroxylitol™ padeda palaikyti reikiamą odos drėgmę.

Beržas. Beržo lapuose gausu vitamino C ir flavanoidų, vitamino A, B2 ir B3 ir eterinių aliejų. Beržo lapų ekstraktas gaivina odą, skatina cirkuliaciją. Beržo sulos sudėtyje yra cukraus, vaisinių rūgščių, kalio, kalcio, fosforo, magnio, mangano, cinko, natrio ir geležies.

Šaltalankiai. Šimtmečius žinomi dėl savo naudingųjų savybių – saugo ir maitina odą. Skatina odos medžiagų apytaką. Saugo nuo laisvųjų radikalų poveikio. Didina ir atkuria brandžios odos elastingumą. Sudėtyje yra augalų sterolių, antioksidantų, svarbiausių riebalų rūgščių (retai pasitaikančios omega-7), vitaminų A ir E bei karotinoidų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius