-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LUMENE Premium Beauty 50+

Sakoma, kad dėl grožio nesiginčijama. Tačiau dėl grožio priemonių galima ginčytis ilgai. Čia kompromisų nėra: laikas – ne sąjungininkas, tad pasiekusiai gyvenimo brandos moteriai nebėra kada eksperimentuoti, kas tinka, reikia iš karto pataikyti į dešimtuką. Kokios grožio priemonės išties veiksmingos norint išlaikyti kuo lygesnę ir stangresnę odą?
Nainen Rannalla
Nainen Rannalla / LUMENE nuotr.
Temos: 1 Kosmetika

Nauja odos priežiūros linija „LUMENE Premium Beauty“ buvo sukurta specialiai brandžios odos poreikiams patenkinti bei suteikti tinkamą odos priežiūrą moterims, sulaukusioms 50 ir daugiau metų amžiaus, kurios vertina grožį bei renkasi prabangius produktus. „LUMENE Premium Beauty“ linija siūlo priemones, kurios mažina raukšles bei atitinka net įnoringiausios odos poreikius.Ypatingi šių produktų poveikio rezultatai yra pasiekiami pritaikius naujausią atradimą kosmetikoje: arktinių šaltalankių sėklų aliejų bei tripeptidų kompleksą.

Šaltalankių aliejus šimtmečius žinomas dėl savo naudingųjų savybių. Jis saugo ir maitina odą, skatina jos medžiagų apykaitą, saugo nuo laisvųjų radikalų poveikio, didina ir atkuria brandžios odos elastingumą. Jame yra augalų sterolių, antioksidatorių, svarbiausių riebalų rūgščių (retai pasitaikančios omega -7), vitaminų A ir E.

Lumene nuotr./Lemene akių tušas
Lumene nuotr./Lemene akių tušas

„LUMENE Premium Beauty“ priemonėse esantys tripeptidai padeda atstatyti odos elastingumą bei tankį, suteikia papilnėjimo efektą raukšlių paviršiui.

LUMENE nuotr./Jauninamasis dieninis kremas su SPF 15 veidui ir kaklui
LUMENE nuotr./Jauninamasis dieninis kremas su SPF 15 veidui ir kaklui

Geriausi produktai efektyviai rūpinasi jūsų veido, kaklo ir rankų oda:

Jauninamasis dieninis kremas su SPF 15 veidui ir kaklui. Padeda aktyvinti natūralias odos funkcijas. Specialūs pigmentai akimirksniu suteikia Jūsų odai švelnų jaunatvišką spindesį. UVA ir UVB (SPF 15) filtrai neleidžia atsirasti senatvės dėmėms.

Jauninamasis naktinis kremas veidui ir kaklui. Pastebimai stangrina ir regeneruoja odą. Ji tampa daug stangresnė ir elastingesnė.

Jauninamasis paakių kremas. Mažina paakių pabrinkimą, skaistina ir stangrina odą, neleidžia rastis raukšlėms. Rezultatas – graži, lygi ir pastebimai skaistesnė oda.

LUMENE nuotr./Jauninamasis paakių kremas
LUMENE nuotr./Jauninamasis paakių kremas

Jauninamoji lūpų priežiūros priemonė. Daro Jūsų lūpas putlesnes ir padeda išlyginti apie jas esančias raukšleles.

Lumene nuotr./Lemene lūpų dažai
Lumene nuotr./Lemene lūpų dažai

Iš karto veikiantis jauninamasis serumas. Grąžina odai natūralų skaistumą, padeda mažinti raukšles, veiksmingai lėtina naujų raukšlių atsiradimą, pastebimai mažina poras.

Priemonė nuo senatvės dėmių. Ši odą šviesinanti priemonė blukina jau esančias senatvės dėmes ir neleidžia joms tamsėti

Jauninamoji rankų priežiūros priemonė. Intensyviai drėkinantis bei lyginantis rankų kremas kovoja prieš senėjimo žymes. Lygina jau atsiradusias amžiaus žymes bei apsaugo nuo naujų formavimosi. Į šio greitai įsigeriančio kremo sudėtį įeina maitinamasis vitaminas E, taip pat yra SPF 15.

Jauninamasis kremas valiklis. Švelnus valomasis kremas puikiai šalina makiažo likučius ir kitus odos nešvarumus. Nuvalyta oda atsigauna ir tampa gaivi, švari bei glotni.

Jauninamasis losjonas. Švelniai užbaigia veido bei kaklo odos valymo procedūrą. Skaistina ir drėkina odą, ji tampa švelni bei glotni it aksomas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius