-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.A.M.A 2018: kaip susipažino šių metų ceremonijos vedėjai V.Bareikis ir J.Jankevičius

Muzikos apdovanojimai M.A.M.A, vykstantys didžiausioje Kauno „Žalgirio“ arenoje ir transliuojami per TV3 televiziją, sausio 25 dieną padovanos renginį, kuris pagerbs muzikinę praeitį, spindės dabartinėmis žvaigždėmis ir parodys šalies scenos ateitį. Šioje kelionėje su muzikos pasaulio atstovais, renginio svečiais ir žiūrovais bus Vidas Bareikis ir Justinas Jankevičius, kurie atrado vienas kitą daug anksčiau, nei buvo pakviesti vesti M.A.M.A apdovanojimų ceremoniją.
Justinas Jankevičius ir Vidas Bareikis
Justinas Jankevičius ir Vidas Bareikis / 15min nuotr.

„Mes su Justinu esame panašaus amžiaus ir panašaus humoro jausmo“, – sako V.Bareikis. Jų kūrybiniuose susitikimuose visuomet griaudi juokas: gimsta standup‘ai, smagūs dialogai, M.A.M.A nominacijų pristatymo versijos.

„Mes abipusiai apsidžiaugėme, pakviesti dirbti duetu. Kaip tik neseniai filmavausi J.Jankevičiaus ir M.Stasiulio vedamoje laidoje „Gero vakaro šou“, ir mums visiems labai patiko. Bet su Justinu pirmą kartą mes susitikome gerokai anksčiau – dar „Humoro klube“, viename pirmųjų humoro klubų.

Jis ten standup‘ino, o aš pasirodžiau su savo grupe „Stipriai kitaip“. Mes irgi darėme tokį savotišką muzikinį standup‘ą. Tuo metu aš taip ir įsivaizdavau savo ateitį. O paskui kažkur kitur mane nuvedė muzika, teatras ir režisūra. Bet bajeriai niekur nedingo“, – kalba Vidas.

Jam linksma, kad ne tik buvo pakviestas vesti ceremoniją ir dainuoti programoje, bet ir pateko į M.A.M.A nominantų sąrašą. „Viena nominacijų yra geriausias popatlikėjas, ir tai labai juokinga, nes prieš 4 metus tapau geriausiu alternatyvios muzikos atlikėju, – šypsosi Vidas. – Bet apie tai esu diskutavęs su kolegomis: daina, suskambusi kitame muzikos stiliuje, visgi lieka ta pati. Ji tiesiog aprengta kitu rūbu ir įgavusi kitą formą. Pasikeitė ta forma – ir nominacija pasikeitė.“

VIDEO: M.A.M.A. 2018: ką ruošia Vidas Bareikis?

Sausio 25 d. madas diktuojančių M.A.M.A apdovanojimų ceremonijoje nuskambės vardai tų atlikėjų ir grupių, kurių darbai 2018 metais buvo ryškūs, pastebėti. Nominacijose ne kartą minimas Dynoro šiuo metu yra, ko gero, didžiausią šlovę užsienyje pelnęs lietuvis, kurio superhitą „In my mind“ dainuoja šimtai milijonų.

Prestižines M.A.M.A statulėles taip pat pretenduoja gauti „Daddy Was a Milkman“, „Flying Saucer Gang“, „Garbanotas“, Saulius Prūsaitis, Jazzu, „G&G Sindikatas“ ir daugelis kitų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paskelbti M.A.M.A 2018 nominantai: tarp lyderių – vienu hitu pasaulį užkariavęs Dynoro

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius