Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė draugystės metines mini ant ratų: „Ji iš manęs padarė žmogų“

Nuolat juokelius laidantis Mantas Katleris (30) retai kam atrodo rimtas. Tačiau kai kalba pasisuka apie asmeninius, o ypač širdies, reikalus – humoristas gali tapti netgi labai rimtas. Pirmadienį jis visą dėmesį skiria savo mylimajai Aistei Kabašinskaitei (23), su kuria mini dvejų metų draugystės sukaktį.
Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė
Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Humoristas Mantas Katleris šią gražią sukaktį su mylimąja Aiste mini kiek kitaip nei kiti. Jiedu nėra linkę iš anksto planuoti visos dienos scenarijaus – juk daug smagiau, kai viskas vyksta spontaniškai.

Tad pirmadienis Mantui ir Aistei prasidėjo pusryčiais ir... mėgstamiausio serialo „Sostų karai“ peržiūra. Vėliau pora išvyko pasivažinėti motoroleriu, vakare – galbūt eis vakarieniauti.

„Šiandien pirmą kartą gyvenime kartu išvažiavome pasivažinėti mano naujuoju motoroleriu. Sugalvojome dvejų metų proga kažką naujo išbandyti. Užsisodinau Aistytę ir važinėjamės Nemenčinėje. Smagiai leidžiame laiką“, – nestokodamas geros nuotaikos 15min pasakojo M.Katleris.

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė

Mantas teigė, kad antri jųdviejų draugystės metai buvo geresni nei pirmieji - pora puikiai sutaria, išmoko gyventi dviese. Be to, jis džiaugėsi ir tuo, kad Aistė iš jo „padarė žmogų“. „Už tai jai esu dėkingas. Kiekvienam vyrui reikia moters, kuri jį suvaldytų“, – juokėsi jis.

Tą pastebi ir aplinkiniai. Štai visai neseniai jo kolega Mantas Stonkus porai pasakė, kad jiedu atrodo lyg nusišlifavę kampus, susigyvenę kartu. „Jis sakė, kad mes – kaip du senukai – abu faini, mieli. Mūsų problemos tik mums kartais atrodo didelės, o iš šono pažiūrėjus – labai mažos“, – gero draugo žodžius prisiminė M.Katleris. Humoristas neslepia, kad jų su Aiste namuose būna pykčių, bet jie, kaip Mantas sako, „labiau profilaktiniai“.

Aistė Kabašinskaitė taip pat negailėjo gražių žodžių apie mylimąjį. „Mantas mane visada prajuokina ir skaniai gamina valgyti. Nuostabus vyras. Jis gali būti rimtas, kai to reikia, ir juokingas, kai turi būti juokingas. Mantas labai šeimyniškas, rūpinasi. Labai jį myliu už tai“, – 15min sakė A.Kabašinskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Aistė Kabašinskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Aistė Kabašinskaitė

Paklaustas, kuo dar ketina nustebinti mylimąją, M.Katleris sakė, kad jau turi du bilietus į Robbie Williamso koncertą. „Ką merginai tu dar gali geresnio padovanoti, nei bilietus į Robbio koncertą? Tai dovana mums abiem. Eisiu ir aš, jis nėra mano mėgstamiausias, bet reikia“, – juokėsi Mantas.

Įprastai kelionėmis Aistę nustebinantis Mantas jau turi suplanavęs ir naujų išvykų. „Labai nuspėjamos tos mano staigmenos. Aš ne toks vyras, kuris pirktų daiktus. Mėgstu Aistę išsivežti į keliones. Keliausime į Turkiją, antrą kartą į Niujorką. Jos atsiklausiu tik datos – ar ji gali, o daugiau aš pasirūpinu viskuo“, – 15min pasakojo M.Katleris.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė

TAIP PAT SKAITYKITE:

Mantas Katleris nebe vienišas: „Taip, ji – mano mergina“

Mantas Katleris su mylimąja atostogavo Islandijoje: „Čia turėtų važiuoti išgyvenantys kūrybinę krizę“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius