Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Šedžiuvienės tėtis A.Kvietkus apie santykius su žentu: „Nei anksčiau pykdavomės, nei dabar“

Antradienį Vilniaus teisme dar kartą buvo atverta Monikos ir Andriaus Šedžių skyrybų byla, o šį kartą į teismo posėdį atvyko ir atlikėjos tėvas, buvęs pareigūnas Arūnas Kvietkus. Jis paneigė gandus, kad dukra su vaiku planuoja išsikraustyti į užsienį, o paklaustas apie santykius su uošviu patikino, kad jiedu sutaria be barnių.
Arūnas Kvietkus, Monika Šedžiuvienė, Andrius Šedžius
Arūnas Kvietkus, Monika Šedžiuvienė, Andrius Šedžius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

A.Kvietkus teigė matantis, kad dukra Monika tikrai sunkiai išgyvena skyrybas. Šiuo metu jis pasakojo padedantis M.Šedžiuvienei prižiūrėti jos sūnų, nes yra pensijoje: „Kai skiriasi tavo artimas žmogus, nėra malonu. Baigiau laiku tarnybą, todėl šiuo metu padedu prižiūrėti vienintelį anūką – jis labai geras vaikas“, – sakė A.Kvietkus.

M.Šedžiuvienės tėvas pabrėžė su žentu sutariantis gerai ir nesipykstantis: „Draugai su Andriumi nebuvome, bet niekada ir nesipykome. Jis mano anūko tėtis, todėl neturime ko pyktis, tai yra jų reikalai, o seneliai negali nieko padaryti.“

VIDEO: M.Šedžiuvienės tėtis A.Kvietkus apie santykius su žentu: nei anksčiau pykdavomės, nei dabar

Jau anksčiau Monika buvo prisipažinusi, kad šiuo metu puoselėja šiltus jausmus naujam mylimajam, kuris padeda ir finansiškai: „Taip, mano gyvenime atsirado žmogus, kuris beprotiškai myli mane, mano sūnų. Ir negaili nei laiko, nei finansų. O tikras tėvas net alimentų laiku nemoka“, – 15min vasarą sakė M.Šedžiuvienė.

Paklaustas apie finansinius sunkumus ir Andriaus mokamus alimentus, A.Kvietkus pasakojo su Monika šia tema nekalbėjęs, tačiau padedantis auginti anūką finansiškai.

„Apie tokius dalykus negaliu pasakyti, nes neklausiau Monikos, kiek žinau kažkiek alimentų jis moka, atrodo 200 eurų. Man atrodo tai juokingi pinigai, todėl, kai reikia finansiškai, padedame su mama“, – sakė A.Kvietkus.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnas Kvietkus
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnas Kvietkus

Kalbas apie Monikos vilkinamą teismų procesą vyras taip pat neigė. A.Kvietkus sakė žinantis, kad kol kas jis vyksta dėl vaiko gyvenamosios vietos ir pridūrė, kad Monika nori greičiau išsiskirti, toliau ramiai gyventi: „Ji pavargo nuo visų procesų, skyrybos yra nemalonus dalykas.“

Tiesa, Arūnas teigė manantis, kad pagrindinė skyrybų priežastis – Andriaus pavydas. Monika jau kuris laikas koncertuoja su grupe „Naujosios pupytės“, todėl, anot Arūno, natūralu, kad Andriui kildavo įvairios mintys: „Nežinau, kokia buvo pagrindinė skyrybų priežastis – galbūt pavydas, kilęs iš niekur. Monika yra atlikėja, dalyvavo projektuose, tačiau daugiau komentuoti negaliu, nes nieko nežinau.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Šedžius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Šedžius

Neseniai viešumoje sklandžiusias kalbas, kad Monika po skyrybų ketina išvykti į užsienį, Arūnas taip pat neigė. Pasak M.Šedžiuvienės tėvo, ji kurs ateitį Lietuvoje ir minčių išvykti net neturėjusi.

„Mano žiniomis, jokių planų išsikraustyti ji neturi. Ateitį planuoja Lietuvoje. 100 procentų garantuoju, kad nėra tokių planų“, – teigė A.Kvietkus.

15min primena, kad Andrius Šedžius nerimą dėl Monikos planų išsivežti vaiką į užsienį išreiškė vasario pabaigoje vykusio teismo metu.

„Bijau, kad teismui priėmus Monikai palankų sprendimą, aš daugiau vaiko neišvysiu. Žinau, kad jos širdies draugas negyvena Lietuvoje, čia atvyksta tik retkarčiais, todėl esu įsitikinęs, kad ji siekia globos ir išsiveš sūnų. O ką aš tada darysiu? Juk nesuskraidysiu į Airiją, kad galėčiau matyti augantį sūnų. Nepraraskime dar vieno lietuvio“, – sakė A.Šedžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius