Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.Vasiliauskas užsimojo pagaminti didžiausią verbą (nuotraukos)

Šiuo metu restorane „Bajorkiemis“ ekstravagantiškais kūriniais ir originaliais rekordais pagarsėjęs floristas ir dizaineris Modestas Vasiliauskas gamina didžiausią Lietuvos istorijoje verbą.
Šiuo metu restorane „Bajorkiemis“ ekstravagantiškais kūriniais ir originaliais rekordais pagarsėjęs floristas ir dizaineris Modestas Vasiliauskas gamina didžiausią Lietuvos istorijoje verbą.
Šiuo metu restorane „Bajorkiemis“ ekstravagantiškais kūriniais ir originaliais rekordais pagarsėjęs floristas ir dizaineris Modestas Vasiliauskas gamina didžiausią Lietuvos istorijoje verbą. / 15min.lt/Eriko Ovčarenko nuotr.
Temos: 2 Verba Rekordas

M.Vasiliauskas planuoja, kad jo sukurta verba bus 8 – 9 metrų ilgio ir apie 40 cm pločio.

„Šiandien jau nupynėme 2 metrus. Bet čia tikrai ne pabaiga. Žinau, kad vilniečiai taip pat kuria gigantišką verbą. Mano žiniomis, jų kūrinys jau siekia 5 metus. Bet jie neįsivaizduoja, kokį siurprizą aš esu jiems paruošęs“, – šelmiškai šypsojosi M.Vasiliauskas. Floristo teigimu, kauniečiai turi nugalėti vilniečius. Jau pagamintą daugiametrinę verbą M.Vasiliauskas planuoja įteikti Vilniaus miesto savivaldybei. Planuojama, kad rekordinę verbą užfiksuos Lietuvos rekordų registravimo agentūra „Factum“.

Prie M.Vasiliausko kūrinio pluša kas netingi. Floristui į pagalbą atskubėjo restorano „Bajorkiemis“ kolektyvas ir draugai. Verba gaminama iš įvairių žalumynų: gėlių, lapų, tujų, šieno ir plaušų.

Gigantišką verbą į sostinę M.Vasiliauskas planuoja gabenti dalimis, o vėliau ten sujungti ir penktadienį padovanoti Vilniaus savivaldybei.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius