Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mad Money“ apie OG Version ir Remio skandalą: „Džiugu, kad tai vyksta Lietuvoje“

Apie per Lietuvą nuskambėjusį dviejų reperių – Remigijaus Daškevičiaus-Remio ir OG Version-Dominyko Ježerio – konfliktą pasisakė ir jų kolega Gediminas Melnikas, daugeliui žinomas kaip „Mad Money“ lyderis.
Remigijus Daškevičius-Remis, Mad Money, Dominykas Ježeris
Remigijus Daškevičius-Remis, Mad Money, Dominykas Ježerys / 15min nuotr.

M.A.M.A 2019 apdovanojimų raudonojo kilimo transliacija:

M.A.M.A 2019 apdovanojimų raudonuoju kilimu žengęs reperis „Mad Money“ apie dėl Karolinos Meschino kilusį ginčą tarp bičiulių turi savo nuomonę. Ją reperis atvirai išsakė užkalbintas 15min prieš apdovanojimų ceremoniją.

„Labai džiugu, kad Lietuvoje vyksta tokie dalykai“, – netikėtą atsakymą pateikė reperis. Anot „Mad Money“, asmeninių santykių aiškinimasis, kuris nusikelia į repo aikštelę, yra normalu užsienio šalyse.

„Žmonės daro, žmonės taikosi, tai yra jausmai, džiugu“, – ant raudonojo kilimo užkalbintas sakė atlikėjas. Kaip jis teigė, tai esą yra visai nekeista. „Visas šitas beef'as yra smagu“, – mintimis dalijosi atlikėjas.

Tiesa, paklaustas, kurią pusę palaiko – OG version ar Remį – „Mad Money“ tikslaus atsakymo pateikti nesiryžo. Dar nepasirinkau pusės, bet su kažkuria puse gal padarysiu dainą“, – intrigavo žiūrovus jis.

Drauge atlikėjas prisiminė, jog kadaise konfliktą pats buvo perkėlęs į muzikos aikštelę. „Taip buvo su Pushu iš Sindikato“, – visus nustebino „Mad Money“. Ne, visa tai ne dėl merginos, kaip daugelis galėjo pagalvoti. „Dėl muzikos, dėl požiūrio į muziką“, – skubėjo pabrėžti jis.

M.A.M.A 2019 raudonojo kilimo kadrai – galerijoje:

15min primena, kad Lietuvos pramogų pasaulį sudrebinęs skandalas kilo sausio mėnesio pradžioje, kai internetinėje erdvėje pradėta dalintis istorijomis, esą Karolinos Meschino draugystė su buvusiu mylimuoju, „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu nutrūko dėl to, kad ji susibičiuliavo su kitu grupės nariu, Remigijaus draugu Dominyku Ježeriu-OG Version.

Internautai spėliojo, kad būtent OG Version išskyrė Karoliną Meschino ir Remigijų Daškevičių-Remį, o ir pati Karolina sulaukė daugybės negatyvių žinučių, dėl kurių tam tikrą laiką net buvo užsišaldžiusi instagramo paskyrą.

Netrukus paaiškėjo, kad OG Version nebekoncertuoja su „Flying Saucer Gang“, o tylą nutraukusi K.Meschino pripažino, kad su juo iš tiesų yra pora. Vis dėlto ji tikino, kad pasklidusios kalbos apie išdavystę nėra tiesa.

Dariaus Ruzgio nuotr. /Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius
Dariaus Ruzgio nuotr. /Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius

Sausio 8 dieną Karolina grįžo į instagramą, tačiau panašu, kad tuo ši istorija toli gražu nesibaigė, o tik įgavo dar daugiau spalvų, nes savo versiją pateikė ir R.Daškevičius.

Penktadienį pasirodė „Flying Saucer Gang“ daina „Šaukštai po pietų“. Internautai iškart ėmė spėlioti, kad joje apdainuojamas kilęs skandalas, o provokuojantis kūrinio tekstas ir visa dainos žinutė skirta būtent į skandalo sūkurį patekusiam dabar jau buvusiam grupės nariui OG Version.

„Didžiausias draugas / Šaukštai po pietų / Tavo kieme pranašauju lietų / Ne bahuras, kad tave su savim sietų / O pas mane į koncą jau nebėra vietų / Po tokių dalykų iš manęs gali tikėtis tiktai pykčių ir pagiežos“, – tokiais žodžiais pradedama daina.

Požymių, kad daina atspindi minėtą situaciją ir skiriama būtent OG Version, netrūksta ir tolimesniame tekste: „Po mano stogu karjeros siekei, nes buvo tau patogu / Laikiau aš draugu, kol buvai tu urodu / Tu mano akyse nedrįsk pasirodyt.“

Netrukus savo versiją dainos forma pateikė ir OG version. Tiesa, kiek jautresnę – vaikinas dainoje „Žmonės nesupras“ apdainavo savo draugystę su Remiu ir tikino, jog juos muzika suvedė ir išskyrė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kauno „Žalgirio“ arenoje – būrys įžymybių: svečiai žengė M.A.M.A raudonuoju kilimu

TAIP PAT SKAITYKITE:Kas vyksta M.A.M.A užkulisiuose? Žiūrėkite išskirtinius kadrus iš ten, kur pašaliniams negalima įeiti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius