-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados infekcija“ traukė mada ir meno instaliacijomis

Praūžusi „Mados infekcija“ džiugino Lietuvos mados gerbėjus ir suteikė galimybę visomis spalvomis sužibėti elito atstovams. Neskaitant neįtikėtinų festivalio svečių apdarų, per tris festivalio dienas buvo pristatyta 21 kolekcija, stebinusi drabužiais bei galvos apdangalais, o pertraukų metu svečiams buvo pasiūlyta apžiūrėti kalbančios avalynės instaliaciją.
Dizaineris Seržas Gandžumianas tyrinėja avalynės instaliaciją.
Dizaineris Seržas Gandžumianas tyrinėja avalynės instaliaciją.

Menine instaliacija susidomėjo daugelis „Mados infekcijos“ lankytojų. Žymus dizaineris Seržas Gandžumianas ją tyrinėjo kartu su vaikais, o „Stiliaus“ laidos vedėja Violeta Baublienė – su draugėmis.

Mados infekcijos nuotr. /Violeta Baublienė gyvai aptarinėja instaliaciją su draugėmis, kartu atvykusiomis į Mados infekcijos atidarymą.
„Mados infekcijos“ nuotr. /Violeta Baublienė gyvai aptarinėja instaliaciją su draugėmis, kartu atvykusiomis į „Mados infekcijos“ atidarymą.

Šiuolaikiniame meno centre eksponuotai avalynės instaliacijai sukurti buvo panaudota apie 100 Deichmann batų. Menininkų komanda sukūrė ore pakibusį avalynės debesį, kuris šnabždėjo avalynės istorijas, atskleidžiančias skirtingus avalynės charakterius bei pavasario tendencijas. 

Šia specialiai „Mados infekcijos“ festivaliui sukurta instaliacija buvo siekta pristatyti naujausią pavasario-vasaros avalynės kolekciją. Dalį naujausios kolekcijos modelių žiūrovai galėjo išvysti ant „Mados infekcijos“ podiumo paskutinę festivalio dieną „Nordic Look“ programoje Kristinos Vikøren ir „Josefinstrid“ pristatymų metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius