Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados infekcijos“ dalyvė: dizainerė Kristina Kruopienytė ir jos kolekcija „pin it/x board“

Nenumaldomai artėjant kovo 21-23 dienomis vyksiančiai 16-ajai „Mados infekcijai“ portalas Žmonės.lt tęsia pažintį su dizaineriais, kurie didžiausiame Lietuvos mados festivalyje pristatys savo kolekcijas.
Kristinos Kruopienytės kolekcija
Kristinos Kruopienytės kolekcija / Tomo Adomavičiaus nuotr.

Tikrų tikriausia „Mados infekcijos“ senbuvė – Kristina Kruopienytė. Dizainerė dirba su individualiais klientais nuosavoje studijoje, kuria sceninius kostiumus ir odinius aksesuarus, darbinę aprangą, rankines ir avalynę, taip pat dėsto Vilniaus dizaino kolegijoje. Kristinos Kruopienytės kasdieniniam dėvėjimui skirtų drabužių ir aksesuarų galima įsigyti Lietuvos parduotuvėse.

Kolekcija: „pin it/x board“ ruduo-žiema 2014/15

Naujoji Kristinos Kruopienytės kolekcija skirta moterims ir vyrams. Įkvėpimo šaltiniai, teigia dizainerė, šįkart buvo patys keisčiausi objektai – šiuolaikinė skulptūra, įvairios figūros ir formos, grafika ir tapyba, technologijos ir autentiškos technikos, optinės iliuzijos ir pan.

Asmeninio albumo nuotr./Dizainerė Kristina Kruopienytė
Dizainerė Kristina Kruopienytė

Dabartis dizainerei yra tai, kas įkvepia ir skatina kurti. Tiesioginė nuoroda yra ir kolekcijos pavadinime. Dabar informacija pasiekiama visiems (http://www.pinterest.com/kruopa/x/).

Kolekcijos asortimentas platus, siluetai – įvairūs, o audiniai standūs, dubliuoti, sluoksniuoti ir lengvi, krentantys, peršviečiami. Lygūs audiniai derinami su faktūriniais, sunkūs su lengvais, natūralūs su sintetiniais. Kolekciją papildo odiniai aksesuarai, delninės ir rankinės.

Asmeninio albumo nuotr./Kristinos Kruopienytės kolekcija
Asmeninio albumo nuotr./Kristinos Kruopienytės kolekcija

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius