-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados ne tik gatvėje, bet ir namuose: „influenceriai“ sugalvojo šmaikščiai stilingą iššūkį

Pasirodo, stilingais drabužių deriniais galima rengtis ne tik išėjus į gatvę, bet ir namuose. Tai puikiai įrodė ir socialiniame tinkle „Instagram“ pademonstravo ne viena žymi „influencerė“. Daugiausia merginų naudojo tik tris aksesuarus – pagalvę, apklotą bei diržą, kad parodytų išprususį skonį apie madą.
Deimantė Kazėnaitė, Gabrielė Gineikaitė, Gabrielė Gzimailaitė
Deimantė Kazėnaitė, Gabrielė Gineikaitė, Gabrielė Gzimailaitė / „Instagram“ nuotr.

Juk ne kiekvieną dieną galima išvysti, kaip po namus vaikštote pasipuošusios tik su pagalve ar apklotu. Net sunku pagalvoti, kad miegui skirtos priemonės galėtų pasitarnauti ir kitur. Tačiau eilinį kartą socialinių tinklų žvaigždės įrodė, kad karantino metu bet koks daiktas gali įgauti naują pavidalą.

Tad šįkart šiais daiktais tavo pagalvė, apklotas bei diržas. Merginos viena iš kitos priiminėjo iššūkį ir tvirtai susiveržusios diržus prilaikė panaudotus daiktus. O rezultatai išties įspūdingi – deriniai vienas už kitą geresni. Todėl nenuostabu, kodėl prie išbandymo prisijungė ir ne viena žymi mergina.

Įvairiausiais raštais bei įvairių spalvų pagalvėmis savo kūną nusprendė papuošti tinklaraštininkė Gabrielė Gzimailaitė, vizažistė ir modelis Deimantė Kazėnaitė, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, „Top to Bottom“ įkūrėja Gabrielė Gineikaitė, aktorė Elžbieta Latėnaitė, dainininkė Ingrida Kazlauskaitė ir daugelis kitų.

Naujas mados klyksmas – 15min galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius