-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados pasaulis šokiruoja: grožio etalonu tampa mergaitės-moterys

Vos tik pradėjusios bręsti mergaitės tiesiog graibstomos dizainerių ir mados žurnalų. Vyresnės podiumo profesionalės su baime laukia pasirodant naujų jaunų gražuolių, galinčių iš senbuvių atimti ne tik publikos simpatijas, bet ir pelningus kontraktus.
10-metei prancūzaitei Thylane Lenai-Rose Blondeau prognozuojama supermodelio ateitis.
10-metei prancūzaitei Thylane Lenai-Rose Blondeau prognozuojama supermodelio ateitis. / Stop kadras iš Youtube.com

Italų dizainerė Muccia Prada naujuoju „Miu Miu“ veidu pasirinko 14-metę aktorę Hailee Stanfield, amerikietis Marcas Jacobsas panoro, kad jo liniją „Marc by Marc Jacobs“ šį rudenį reklamuotų dar jaunesnis modelis – 13-metė aktorė Elle Fanning. Abu dizaineriai dėl tokio savo pasirinkimo sulaukė ne tik komplimentų, tačiau ir kritikos – esą kaip suaugusioms moterims skirtus rūbus gali reklamuoti tik pradėjusios bręsti paauglės?

Fotosesija apstulbino

Tačiau į madą žengia vis jaunesnės mergaitės: neseniai pasaulį šokiravo žurnalo „Vogue“ fotosesija, kurioje pasipuošusi suaugusios moters rūbais, aukštakulniais bateliais bei itin ryškiu makiažu puikavosi... 10-metė mergaitė.

Prancūzaitė Thylane Lena-Rose Blondeau gimė 2001 metais futbolininko Patricko Blondeau ir Prancūzijos TV laidų vedėjos Veronikos Loubry šeimoje. Kaip atrodė Thylane būdama 6-erių, galite pažiūrėti paspaudę čia, o kokia ji buvo 8-erių – žiūrėkite čia.

Ateities supermodelis 

Stop kadras ia Youtube.com/Thylane Lena-Rose Blondeau
Thylane Blondeau

Mados pasaulio kritikai teigia, kad 10-metė mergaitė – fenomenalaus grožio. Įvertinę jos gebėjimą pozuoti bei natūraliai nuostabias veido mimikas, visi kaip susitarę tvirtina, kad Thylane – ateities supermodelis. Mergaitės veidas neįtikėtinai panašus į grožio etalonu vadinamos Brigitte Bardot. Šiuo metu viena populiariausių pasaulio manekenių 27-erių Lara Stone turėtų sunerimti – iki šiol ji buvo lyginama su praėjusio amžiaus gražuole.

Tuo metu, kai bendraamžės dar žaidžia su lėlėmis, Thylane neatsigina pelningų užsakymų. Tačiau kai kurios fotosesijos, švelniai tariant, šokiruoja. Vienoje jų 10-metė pozuoja be viršutinių drabužių (teigiama, jog ji pati atsisakė vilktis marškinėlius, nes jie toje fotosesijoje mergaitei pasirodė nereikalingi). Kita fotosesija pasirodė „Vogue“ žurnale: čia 10-metė aprengta prabangiais dizainerių drabužiais, avi batelius itin aukštu kulnu, o makiažas per ryškus galėtų pasirodyti net ir ant 30-metės veido.

Daugiau Thylane Blondeau nuotraukų rasite paspaudę čia.

Tačiau tie patys mados kritikai, giriantys prancūzų atžalą, teigia, jog nereikėtų skubėti, mergaitė dar galėtų pabūti vaikų modeliu – jos grožio niekas neužginčys, tačiau bus išvengta nereikalingų skandalų. O kad Thylane laukia stulbinama karjera – ir taip aišku, įsitikinę kritikai.

Tuo tarpu Thylane gerbėjai kuria žavios mergaitės foto albumus internete:

Iki šiol bene daugiausiai neigiamų atsiliepimų sulaukdavo Holivudo žvaigždės Tomas Cruise'as ir Katie Holmes, kurių 5-metė dukrelė Suri dažnai pasirodo su aukštakulniais bateliais ar ryškiai dažytomis lūpomis, tačiau panašu, kad moteriškiausios mergaitės titulas vis tik priklauso prancūzei  Thylane.

Scanpix nuotr./Katie Holmes su dukra Suri
„Scanpix“ nuotr./Katie Holmes su dukra Suri

 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius