-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maestro Kernagio mamai – sunkumų lavina

Praeityje buvusi žinoma aktorė Gražina Kernagienė per sūnaus Vytauto Kernagio mirties metines neaplankė jo kapo. Devyniasdešimtmetė moteris po insulto jau tris mėnesius nevaikšto, rašo dienraščio „Lietuvos rytas“ priedas „Gyvenimo būdas“.
Spaudos fotografų įamžintas Vytautas Kernagis
Spaudos fotografų įamžintas Vytautas Kernagis / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Nors moters dienos dabar slenka ligoninėje, liga moters dvasios nepalaužė.  „Gerai jaučiuosi“, – dienraščio žurnalistę tikino G.Kernagienė. Prieš keletą dienų ji jau pati atsistojo ir paėjo porą žingsnių – tai jau nemenka pergalė kovojant su sunkia liga.

Aktorę didžiausios negandos užklupo tuo metu, kai jos sūnus Vytautas kovojo su klastinga liga. Prieš dvejus metus moterį ištiko mikroinsultas. Artimieji G.Kernagienę saugojo nuo blogų emocijų, delsė pranešti ir apie klastingą sūnaus ligą. 

Apie ligą šviesios atminties maestro V.Kernagis pats papasakojo mamai, tačiau jai buvo suprastėjusi atmintis, todėl moteris kartais suvokdavo, kad sūnus serga, kartais pamiršdavo.
Kai pernai kovo 15-ąją V.Kernagį įveikė vėžys, mama dėl silpnos sveikatos nevyko į sūnaus laidotuves. Artėjant sūnaus mirties metinėms motiną ištiko antras insultas. Prieš tris mėnesius jo būta stipraus – buvo paralyžiuota dešinė kūno pusė, sutriko kalba. Be to, neseniai moteriai buvo atlikta ir operacija.  

Tačiau šiuo metu medikai giria stiprią moters valią – lovoje ji kantriai daro kūno raumenis stiprinančius pratimus. „Ji – kietakaktė, kabinasi į gyvenimą“, – stiprėjančia mamos sveikata džiaugėsi jos duktė Rasa Jaraminienė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius