Pasak Končiaus, kiekvienas, dirbantis restorano virtuvėje gali nesunkiai nuplikti, o tai net patogu, nes nebereikia nešioti kepurės.
Edmundas mano, kad maistas žmogui be galo svarbus, bet ne bet koks. Pagal šaldytuvo turinį galima nesunkiai apibūdinti jo šeimininką, o daugiau nei šeši produktai lentynėlėje – visiškas pinigų ir maisto švaistymas. Jo manymu, virtuvėje šiuo metu klesti popsas, kurio naikinimui Edmundas pasiryžęs skirti visą energiją ir talentą.
Don Edmundo – tokiu vardu virtuvės magas šaukiamas savo restorane, kuriame svečiai vaišinami meksikietiškais patiekalais. Beje, pirmą kartą į Meksiką Edmundas Končius išvyko visai prieš pat pirmosios laidos filmavimą. Išvyko semtis Lotynų Amerikos virtuvės paslapčių, o parsivežtais prieskoniais ir idejomis bei meksikietiškos muzikos ritmais jis pasirengęs praturtinti lėtų ir neišradingų lietuvių mitybos įpročius. Taigi, kas vakarienei šeštadienio vakarą?
„Asistentai“ Edmundas Končius, Rimas Valeikis, Redita Dominaitytė kiekvieną šeštadienį 17 val. per LNK.