-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maisto alchemikas E. Končius prisijungė prie LNK „Asistentų“ komandos

Laidos „Asistentai“ vedėjas, virtuvės profesionalas, maisto alchemikas Edmundas Končius – visai naujas veidas televizijos eteryje. Ne tik veidas, bet ir plikė.
E. Končius
E. Končius / LNK nuotr.
Temos: 1 LNK

Pasak Končiaus, kiekvienas, dirbantis restorano virtuvėje gali nesunkiai nuplikti, o tai net patogu, nes nebereikia nešioti kepurės.

Edmundas mano, kad maistas žmogui be galo svarbus, bet ne bet koks. Pagal šaldytuvo turinį galima nesunkiai apibūdinti jo šeimininką, o daugiau nei šeši produktai lentynėlėje – visiškas pinigų ir maisto švaistymas. Jo manymu, virtuvėje šiuo metu klesti popsas, kurio naikinimui Edmundas pasiryžęs skirti visą energiją ir talentą.

Don Edmundo – tokiu vardu virtuvės magas šaukiamas savo restorane, kuriame svečiai vaišinami meksikietiškais patiekalais. Beje, pirmą kartą į Meksiką Edmundas Končius išvyko visai prieš pat pirmosios laidos filmavimą. Išvyko semtis Lotynų Amerikos virtuvės paslapčių, o parsivežtais prieskoniais ir idejomis bei meksikietiškos muzikos ritmais jis pasirengęs praturtinti lėtų ir neišradingų lietuvių mitybos įpročius. Taigi, kas vakarienei šeštadienio vakarą?

„Asistentai“ Edmundas Končius, Rimas Valeikis, Redita Dominaitytė kiekvieną šeštadienį 17 val. per LNK.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius